Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovaj put nešto blaže

Milanović ponovno odgovorio Plenkoviću: Ja sam počeo pristojno

Plenković i Milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
30.07.2020.
u 11:42

Na osobnu razinu nisam svodio ovu komunikaciju. Od premijera smo dva puta čuli nešto što nije humoristično, rekao je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović danas je u Krapini komentirao na inzistiranje novinara reakciju iz Vlade na njegove izjave o premijeru Andreju Plenkoviću.

"To nije moj sukob, vrijeme je da se to zaustavi. Ne možeš svakome u facu reći kada se ustaneš na lijevu nogu lažeš. ", kazao je Milanović. "Ne radi se o tvitu ali se radi o sadržaju", kazao je na pitanje novinara.

"Na osobnu razinu nisam svodio ovu komunikaciju. Od premijera smo dva puta čuli nešto što nije humoristično. To nije bilo konstruktivno, bilo je prilično neduhovito u nastojanju da se bude duhovit. Štitio sam premijera, rekao sam da sam pogriješio u metodologiji. Ponavljam to je za mene gotovo, ali problem ostaje, neusklađenost Stožera s ustavnim poretkom. Imamo problem i moramo ga riješiti", kazao je Milanović.

"Dobro bi bilo da se premijer ne služi s nekim pošalicama kojima se služio na klupicama pored nebodera", kazao je.

Na pitanje je li on jučer reagirao konstruktivno, Milanović je rekao: "Ja sam počeo pristojno, premijer je imao potrebu odgovoriti neduhovito".

Komentara 17

DU
Deleted user
14:43 30.07.2020.

Najbitnije je da ste vi uredili kako financirati privatnu imovinu javnim novcem vašima i da ste se tu složili. A ovaj igrokaz za medije i za naivne je nebitan.

BR
branko52
12:01 30.07.2020.

Dečki lako se vama sa tolikim plaćama iz državnog proračuna u koji uplaćuje sva sirotinja zajebavati na njihov račun ajde ako ste veliki frajeri javo objavite koliko ste vremena proveli u proizvodnji i u kojem poduzeću i na kojim poslovima

DU
Deleted user
12:52 30.07.2020.

Sramota od predsjednika - svadljivac i neradnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije