Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDJELOVAO NA GALA VEČERI

Milanović objasnio španjolskom kralju zašto u Madridu nije vruće kao u Zagrebu

Foto: Screenshot
1/3
30.06.2022.
u 13:56

Madrid je na 600 metara nadmorske visine, rekao je Milanović kralju Filipeu VI.

Predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović sudjelovali su u utorak na gala večeri koju su u čast šefova država i vlada sudionika sastanka na vrhu NATO-a organizirali kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u Kraljevskoj palači u Madridu.

- Drago mi je da ste došli - rekao im je kralj Felipe VI. te ih je upitao je li sve u redu. 

- Sve je u redu. Nije tako vruće kao u Zagrebu - odgovorio je Milanović na što je španjolski kralj rekao kako je prošli tjedan bio grozan, no da je ovaj dobar. 

VIDEO Što to Milanović govori španjolskom kralju

- Madrid je na 600 metara nadmorske visine - kazao je predsjednik Milanović aludirajući da zbog toga nije tako vruće kao u Zagrebu. 

Podsjetimo, predsjednik Milanović sudjeluje na sastanku šefova država i vlada članica NATO-a koji danas završava u Madridu. 

- Finska i Švedska su dobile, trebaju dobiti pozivnicu, vidjet ćemo što će biti s tim u dugom roku, pretpostavka je da će sve biti u redu, ali nikad se ne zna - rekao je jučer Zoran Milanović. 

Tijekom sudjelovanja na sastanku na vrhu NATO-a, predsjednik Milanović održao je i bilateralni sastanak s predsjednikom Republike Finske Saulijem Niinistom. Na pitanje novinara je li podržao članstvo Finske i Švedske u Savezu, predsjednik Milanović je rekao kako članstvo tih država u NATO-u “ovisi o hrvatskom parlamentu, to je isključiva odgovornost hrvatskih predstavnika u Saboru”. 

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
14:29 30.06.2022.

Hahahaha sve mile zna, sad je i vremenski prognosticar Hahahaha

Avatar Mudlin
Mudlin
14:29 30.06.2022.

Sad bude bolesnik još i vremensku prognozu čital? Toidi na kvadrat.

Avatar southman
southman
14:43 30.06.2022.

Sarajevo na 550 m a ljeti vruće ako u paklu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije