Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽIVLJAVANJE BLATA
Povratak na članak

Kujundžić: Država treba platiti dug zdravstvu

Mislim da je bilo pogrešno smanjenje najviše participacije s 3000 kuna na 2000 kuna, jer je tada značajan broj ljudi odustao od dopunskog osiguranja, a to je bio jedan od oblika pritiska da se poveća broj osiguranika u dopunskom osiguranju -kazao je ministar

Komentari 6

MU
Mukowsky
20:15 23.07.2017.

Samo neka HZZO postane pravo osiguranje i tim potezom riješiš 50 % problema. Zašto HZZO bilo kojoj privatnoj klinici ne bi platilo uslugu po cjeniku koji vrijedi za državne ustanove. Tako bi se napravila zdrava konkurencija i smanjile liste čekanja. Svaki doktor i njegova klinika dobili bi onoliko koliko zasluže svojim radom. Ali liječnicima to ne odgovara jer onda nema fuša popodne na bolničkim uređajima, odbijanja pacjenatabu radno vrijeme i dugih lista čekanja. HZZO to neće riješiti jer u upravnom odboru sjede liječnici: školski primjer sukoba interesa.

VL
JO
josipkucko59
17:04 23.07.2017.

kujundicu vratite samo sto je oteto drzavi eto ti zivota u hrvata

VL
Avatar comparator
comparator
16:01 23.07.2017.

Ok ,znači " ništa novo u državi Danskoj". Rekao sam već kako je zdravstvo idealni sustav za izvlačenje novca na što ti nitko ne smije prigovoriti jer se svi vade na ljudska prava mada se ovdje radi o očiglednoj organiziranoj pljački naroda .Ma kakvo jadno spajanje bolničkih odjela ? Koje lupetanje doktore ! Pa te floskule ne prolaze ni kod male djece . Život je matematika i sve što se plača ide iz đepa nas građana i nikakva država tu ne plača stare dugove nego mi i samo mi. Vaši odgovori su poraz HDZ-a i politike izbjegavanja od odgovornosti koju vodi vaš šef . Sve je to kukavičluk i bijeda kadrova vlasti koja se boji istini pogledati u oči .

VL
SA
sinisa_a
13:52 23.07.2017.

Bravo ministre!

VL
JO
josipkucko59
14:10 23.07.2017.

kujundicu zdravstvo ti je samo za bogate dobro pa ti neka i oni placaju

VL
HR
Hrabraja
00:02 24.07.2017.

Zaposlite vi nekoga tko zna posao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.