Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:
Povratak na članak

'Oslobodimo Hrvatsku dviju napasti i pošasti, HDZ-a i SDP-a, Tome i Zokija'

SDP-ovci tvrde da je glas HDZ-u povratak na staru iz kojeg ćemo se teško oporaviti, dok HDZ-ovci kažu da je ova Vlada imala lošu politiku prema starijima i bolesnima

Komentari 8

GR
grodar
11:41 06.11.2015.

A ti se jadan nisi nakrao

VL
KA
kažemja
11:32 06.11.2015.

Da, slažem se s Bandićem , jedino fali njegovo ime u naslovu!!

VL
VE
vedriti
13:21 06.11.2015.

Ajde ne laprdaj. Da ti nije bilo Sdp i Hercegovaca iz Hdz nista nebi imao. Iz " njihovog si lonca jeo" a sada po njima pljujes. Dok su krali i tebi dali, a ti drugima sve je bilo Ok Mile.

VL
PR
prepri43
13:37 06.11.2015.

Ako se ovaj narod mora nekog osloboditi onda si ti sigurno prvi na redu poslije tvoje još crvenije kompartije!

VL
RP
rpzagreb
14:24 06.11.2015.

Tko to kaže? Čovjek koji je upravo potrošio milijun kuna gradskih - NAŠIH - novaca za vlastitu kampanju nebi li dobio 56 glasova!!!!!! Da li u ovoj jadnoj zemlji postoji ijedan zakon koji bi sankcionirao ovakve bešćutne individue, koji bi zaustavio ovaj mentalni teror i trošenje gradskih novaca bez ikakve kontrole, odogovrnosti i sankcija. Da li smo stvarno svi toliko nemoćni, mali i nikakavi da i dalje dopuštamo da ovakvi rade to što rade.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
14:01 06.11.2015.

hahahahaa - ovaj kriminalac sebe naziva poštenim čovjekom!!! a opljačkao je zagrepčane kao nitko u povijesti

VL
BD
bozidar.dolenec
11:49 06.11.2015.

Naravno da Hrvatsku treba osloboditi dviju največih pošasti Bosanaca i HDZ-a.

VL
KG
Kings-Gambit
11:30 06.11.2015.

Nikad neću zaboravit Kolindinu i Josipovićevu facu , taj pogled prepun straha, njihovovo ponašanje na jednom od sučeljavanja za predsjednika RH kada je I.V.Sinčić počeo govoriti ono što svi mislimo i kad je postalo jasno da mu podrška jako raste. U tom trenutku mi je postalo sve jasno, da je pogodio pravu žicu. Zato moj glas ide Živom zidu. Isto tako kad je I.Pernar nazvao emisiju na htv gdje gostoval Rohatinski i ekipa, njihovi pogledi puni zabrinutosti, strah... Ima video na youtubu. Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.