Naslovnica Vijesti Crna kronika

Mijo Francuz traži bjegunca i tvrdi: Oteo mi je ženu, roknut ću ga

Emin nestanak prijavio je, kaže, šibenskoj policiji budući da je u vrijeme kad je otišla s adrese stanovanja bio u istražnom zatvoru u Šibeniku zbog sumnje da je upleten u neke krađe
01. prosinca 2018. u 12:47 16 komentara 10194 prikaza
Mijo Francuz
Foto: Facebook

Mijo Topić (45) zvani Mijo Francuz danima traga za  Alenom Novakovićem (46), međunarodnim bjeguncem kojega sumnjiči da je na prijevaru namamio i oteo njegovu suprugu Emu Topić (19).

Denis Parać Policija traži pomoć Jeste li vidjeli ovog muškarca? Naoružan je i opasan

Topić je niz godina bio u zatvoru nakon što je osuđen za pokušaj ubojstva solinskog policajca koji ga je s kolegom došao privesti zbog neke krađe 2002. godine, piše Slobodna Dalmacija.

– Ja ću ga roknit sto posto ako ga nađen, bolje mu je da ga policija uvati prije nego ja, bar će ga spasiti. Smradu, pokaži se ti di si sada, krivu si ženu iša preveslat – rekao je on.

Emin nestanak prijavio je, kaže, šibenskoj policiji budući da je u vrijeme kad je otišla s adrese stanovanja bio u istražnom zatvoru u Šibeniku zbog sumnje da je upleten u neke krađe na šibenskom području.

Inače, Ema se vodi kao nestala od 4. rujna ove godine.

23 godine bijega britanskog ubojice Imao je kamp s ljubavnicama, a pomagali su mu IRA i teroristi

– Sto posto sam uvjeren da on nju drži negdi protiv njene volje. Sve sam svoje sumnje i saznanja reka i policiji, a dokaz su i poruke koje je jedna naša zajednička prijateljica razmjenjivala s njim te uplatnica kojom je posla novce na njen račun da dođe do Zagreba. Tu je navedena adresa Ozaljska 146, ali policija mi je rekla da su tamo bili i nikoga nisu našli. On i ja znamo se 25 godina i on je Emu, koja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, navuka pričom da će joj pomoći financijski dok sam ja u zatvoru, da ko zna koliko ću ja tamo biti i kad ću izaći, da je dobar sa mnom, da će joj pomoći... Istu je stvar svojevremeno napravija još jednoj curi – kaže on i dodaje kako mu se supruga nedavno javila slažnog Facebook profila.

– Mijo, zovi policiju, skrivećki pišem, dao me puno ljudima, uništija me... drogirali su me... Pomozi mi, nije mi dao da idem kući – dio je poruke koju mu je ona navodno poslala.

 

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

 • thu:

  Ovi zaslužuju jedno drugo...treće... 😁

 • Avatar octopus
  octopus:

  Vijesti iz polusvijeta.

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  Svašta..... ne za ove čudake i kriminalce, nego zbog toga što novinar misli da nas ovo zanima....roknut ću ga, matere mi... jel to tema ozbiljnog portala?