Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama na udaru

Michelle Obama voli lagodan život kao carica Marija Antoaneta

OBAMA
AFP
05.08.2010.
u 21:15

Odlazak u skupo ljetovalište u suprotnosti je s politikom Baracka Obame koji često kritizira rasipništvo i neosjetljivost bogatih.

Dok je predsjednik Barack Obama  u Chicagu u društvu  Oprah Winfrey slavio svoj 49. rođendan, Michelle Obama i  mlađa kćerka Sasha krenule su na kratki odmor u Španjolsku.  Prava dama i njezinih 40-ak  prijatelja odsjest će u ekskluzivnom hotelu s pet zvjezdica mondenom ljetovalištu Marabelli. Rezervirali su čak 60 soba, gotovo trećinu raspoloživih kapaciteta.  Kako jedna soba stoji najmanje 400 dolara za noć, američki mediji se pitaju koliko će sve to stajati porezne obveznike. Navodno će Michelle Obama i njezini gosti sami plaćati sobe, ali ostaje nepoznanica koliko će Amerikanci platiti osiguranje i osoblje koje je pri ruci prvoj dami. 

Već su se pojavile i prve kritike na račun prve dame koju je jedna komentatorica usporedila s francuskom  caricom Marijom Antoanetom jer se u vrijeme teške recesije  nije spremna odreći luksuznog i lagodnog života. Upozorila je Michelle Obama da je odlazak u skupo ljetovalište u suprotnosti s politikom Baracka Obame koji  često kritizira rasipništvo i neosjetljivost bogatih. 

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:05 06.08.2010.

\"....voli lagodan život \" _______________________ A tko ne voli ? i ja bih, da mogu.

KL
kloksan
08:17 06.08.2010.

s obzirom na silne milijarde koje svake godine upucaju u obranu nekak mi se čini da će im proraču ozdržat ovaj udarac

AJ
Ajduk
13:32 06.08.2010.

Jos jedan dokaz da se osim po boji koze Ni po cemu drugom ne razlikujemo !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije