Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Mercator omogućio ljepši Uskrs štićenicima dječjeg doma Klasje

mercator
Sanjin Strukić/Pixsell
02.04.2010.
u 10:52

Glumica Sandra Lončarić iz telenovele Dolina sunca i predstavnici Mercatora posjetili su Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Klasje te donirali prehrambene proizvode i neprehrambene artikle u vrijednosti oko od 25.000 kuna.

OSIJEK - Povodom najvećeg kršćanskog blagdana glumica Sandra Lončarić iz telenovele Dolina sunca i predstavnici Mercatora posjetili su Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Klasje te donirali prehrambene proizvode i neprehrambene artikle (deterdženti, omekšivači, kozmetika, higijenska konfekcija i sl.) u vrijednosti oko od 25.000 kuna.

Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Klasje postoji 135 godina i jedna je od najstarijih ustanova te vrste u Republici Hrvatskoj. U domu živi stotinjak djece različite dobi, od dojenčadi do odraslih mladih ljudi, a postoji i odjel za trudnice i mlade majke.

- U skladu sa svojim mogućnostima Mercator pomaže u svim segmentima društva, no kao odgovoran član lokalne zajednice posebnu podršku pružamo ustanovama u čijem je središtu pozornosti briga za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ukupna vrijednost donacije iznosi oko 25.000 kuna i želja nam je bila paletama prehrambenih proizvoda i kozmetičkih artikala olakšati svakodnevicu dječjeg doma - Izjavio je Markus Romić, Mercatorov regionalni voditelj za Slavoniju.

Na donaciji je Mercatoru zahvalila ravnateljica Dječjeg doma Klasje Nevenka Granić, koja je rekla kako im puno znači to što ih se Mercator sjetio u ovo blagdansko vrijeme i prepoznao važnost njihova rada i potrebe njihovih korisnika.

 

Komentara 2

MA
MarkoDu
22:15 06.04.2010.

Opet glume „dobrotvore“ dijeleći ukradeni novac! Zapravo nisu niti dali novac, već nekakve proizvode. Sigurno im je istekao rok, ili su dali onu svoju robnu marku koja ne vrijedi pišljivog boba. Jašta nego sponzorirano, moguće čak i da je plaćeno više od 25 tisuća kuna.

GR
gradjaninmc
17:14 06.04.2010.

.....zato je svojim radnicima pred Uskrs umanjio plaću 15% i tako ih nagradio zbog nesposobnosti svoje uprave. ovo darivanje je mazanje očiju javnosti jer se darivalo nešto što je već i tako otpisano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije