Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Meksička policija u dva automobila pronašla 15 unakaženih tijela

Beživotna tijela unakažena su do neprepoznatljivosti tako da se ne zna jesu li muškarci ili žene, a ostaci upućuju na to da je ubijeno više ljudi ubijeno
10. svibnja 2012. u 08:50 1 komentara 6 prikaza
Meksiko
Foto: Reuters

Unakažena beživotna tijela pronađena su u dvama automobilima pokraj jezera Chapala u zapadnoj meksičkoj državi Jalisco, a uz 15 tijela pronađena je i prijeteća poruka zbog čega su policajci uvjereni kako su ubijeni žrtve obračuna među bandama.

U ovom dijelu Meksika nasilje je u porastu, donosi BBC, od kada Zete pokušavaju preuzeti vlast nad regijom od suparničkog kartela Sinola.

Državni tužitelj Tomas Coronado nije isključio mogućnost da se među nađenim unakaženim tijelima zapravo nalazi i više žrtava jer, iako je nađeno 15 glava, ostaci beživotnih tijela upućuju na to da je ubijeno više ljudi.

Beživotna tijela unakažena su do neprepoznatljivosti tako da forenzičari još uvijek nisu uspjeli u potpunosti utvrditi jesu li žrtve muškarci ili žene.

KORUPCIJA U RH
U Otvorenom zaiskrilo između Grmoje i Keruma: Ma kome si ti platio gulaš u životu?
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
  • anaMsicjar:

    Sve droge je potrebno legalizirati i vec iduci dan bi taj uzas prestao. Oni koji zele drogu upotrebljavati to ce ciniti i pored bilo kakve zabrane. Kroz ovu zabranu odredjene skupine zaradjuju teske milijarde koje se potom ispiru kroz bankovni sustav.