Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASILI GA PSI
Povratak na članak

Medvjed na Velebitu umirovljeniku odgrizao prst: Jedva sam izvukao živu glavu

Psi su medvjeda uporno napadali pa ga je pustio i opet se okrenuo prema njima i uskoro odustao od napada i otišao u šumu.

Komentari 11

Avatar Sandinista
Sandinista
17:29 11.08.2019.

Čovjek nikad neće imati boljeg prijatelja od psa.

VL
SM
siki_miki
19:16 11.08.2019.

Kad ga ulove, ovaj medo ce zavrsit kao oni u Macoli. Nema govora o zastiti ako je napao covjeka.

VL
MI
midea
07:12 12.08.2019.

za 40 dolara imaš pepper spray , valjda život vrijedi toliko novaca !

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:07 11.08.2019.

Na drvo haha.

VL
PR
prajdali100
17:23 11.08.2019.

Čovječe zašto si medvjedu remetio mir.S kojim pravom ? I sad od jednog prsta stvara se tragedija.Još su ga psi isprepadali ! Valjda će se oglasiti Zeleni.

VL
Avatar origi
origi
19:10 11.08.2019.

jednom sam ja tako šetao afrikom i napali me TIGROVI, gledam što bi kako bi, prvo njih 3 a onda ih još 7 napadne. i izvadim ja mobitel ali najveći od njih mi uzme mobitel, doda ga drugome koji SLIKA slefije njih samnom i nastave me napadati. vadim strojnicu iz ruksaka i počnem pucati, ali ništa, oni izbjegavaju metke, i dojuri još 10 tigrova i sada njih 30 me napada, ja kuda ću šta ću i počnem trčati prema jugu, a njih 50 zamnom, da bi me u jednom trenu zaskočili, jedan mi grize ruku, drugi noge, ovaj prste ali u zadnji tren vadim malog miša kojeg imao u džepu bacam ga, miš pojuri a njih 60 za mišem. ja bez 2 noge s pola ruke i pola glave uspjevam se domoći mog ferarija i bježim.

VL
DU
Deleted user
22:20 11.08.2019.

Medi se nije svidjela marka mobitela ili operater!

VL
Avatar opara1
opara1
06:56 12.08.2019.

Medo ima instinkt ,, kao i njegova brača u Kutarevu ,, simbioza sredoviječnoga medvijeda i čovijeka ,, dobro je nije polarni to treba vidijeti .

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:15 11.08.2019.

Neovisna država će uskoro postati i safari turistička destinacija. Divlje zvijeri i životinje su se razmnožile u slobodi (po traktorijadi remetilaca i iseljavanju hrvatskih izroda) i sada vjerodomoljubi mogu uživati u njihovom društvu do mile volje. Vjerodomoljubi još nisu ni svjesni koliko benefita su stekli kada su se riješili remetilaca., koje više ne sreću već drage medvjede, vukove i ostale divlje životinje. I ovo je bio dovoljan razlog za krvarenje gaća, a da se o sakupljačkom gospodarstvu ne govori (U gorju, zašikarenim njivama i livadama remetilaca i iseljenih hrvatskih izroda). Na kraju hrvatske balade ostat će u Lijepoj našoj zašikarena hrvatska rodna gruda, čista od remetilaca i hrvatskih izroda, u kojoj će se vjerodomoljubi družiti sa divljim zvijerima i životinjama u svojoj ekološkoj državi (čitaj Raju na zemlji). Samo napred vjerodomoljubi to je vama vaša bojna dala, da imate Franju za Vrhovnog poglavara, zar ne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.