Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

Medved jedini kandidat u Čakovcu, za županiju se bore Kovač i Novak

'19.05.2013., Cakovec - SDP-ov kandidat za gradonacelnika Stjepan Kovac i kandidat za zupana Ivan Perhoc prate rezultate loklanih izbora.  Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
12.10.2013.
u 13:05

Kandidat za predsjednika ŽO SDP-a Stjepan Kovač izjavio je da ima podršku županijskog povjerenika Ivice Perhoča i središnjice u Zagrebu

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i predsjednik Županijske skupštine Mladen Novak kandidati su za predsjednika međimurskog SDP-a, koji će se izabirati 20. listopada. Jedini kandidat za predsjednika čakovečke gradske organizacije je Mario Medved, aktualni zamjenik gradonačelnika. Istaknuto je to danas na konferenciji za novinare na kojoj je Veselin Biševac najavio da se nakon dva odrađena mandata više neće kandidirati za predsjednika GO SDP-a Čakovca, najjače organizacije u Međimurju.

- Dva mandata su sasvim dovoljna da čovjek pokaže koliko i kako radi. SDP nikad nije izgubio izbore u Čakovcu i vjerujem da će ova mlada garnitura to nastaviti - istaknuo je Biševac.

Kandidat za predsjednika ŽO SDP-a Stjepan Kovač izjavio je da ima podršku županijskog povjerenika Ivice Perhoča i središnjice u Zagrebu. - Glavni zadatak bit će mi probuditi iz sna neaktivne članove - najavio je Kovač.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije