Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzeli i osobna pisma

Medaljon koji je nosio Hitler i Škodu našli i vratili vlasnicima

krađa dreznik
K. Štedul-Fabac/PIXSELL
30.08.2010.
u 11:57

Lopovi, u dobi od 19 do 22 godine, ukrali su stvari vrijedne 270.000 kuna. Među ostalim, našli su se tu dva LCD televizora, glazbena linija, dva prijenosna računala...

Poslije istrage, karlovačka je policija otkrila da su nedavnu krađu u naselju Drežnik “tešku” 270.000 kuna počinila četvorica Karlovčana u dobi od 19, 20, 21 i 22 godine.

Oni su između 14. i 21. kolovoza, dok su ukućani bili na odmoru izvan Karlovca, iz kuće odnijeli sve što su stigli, čak i osobna pisma roditelja.

Ukrali su dva LCD televizora, glazbenu liniju, dva prijenosna računala, novac, nakit i vrijedne alate. Uz to ukraden je i pet godina star automobil Škoda Octavia s dokumentima.

>>Uzeli mu Hitlerov medaljon, dva unikatna dukata, sat, pisma, auto...

Prema riječima Ž. D., vlasnika kuće, bilo je tu i predmeta s kojima su bili emocionalno vezani. Iz kuće je nestala i vrijedna zbirka starog novca, dva jedinstvena, vrlo vrijedna dukata, te medaljon koji je nosio Hitler.

– Zadovoljni smo što su nam vratili automobil i nešto ukradenih stvari, no štošta nam još nedostaje. Dobro je i što nam je vraćen ukradeni Hitlerov medaljon. Nadam se da će policajci uspjeti pronaći i ostale stvari i vratiti nam ih – rekla je vlasnica B. D.

Komentara 2

Avatar Nidgge
Nidgge
23:49 30.08.2010.

još jedan pametnjaković..........

DE
Dekavejac
20:35 30.08.2010.

Hitlerov medaljon?! Da li se radi o postovaocima lika i dela doticnog ili jednostavno o kolekcionarima. Iz teksta se da naslutiti a je rec o prvom. Bravo, bravo . Heil.Budi bog s nama sta sve zivi u lijepoj vasoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije