Naslovnica Vijesti Crna kronika

Medaljon koji je nosio Hitler i Škodu našli i vratili vlasnicima

Lopovi, u dobi od 19 do 22 godine, ukrali su stvari vrijedne 270.000 kuna. Među ostalim, našli su se tu dva LCD televizora, glazbena linija, dva prijenosna računala...
30. kolovoza 2010. u 11:57 2 komentara 7 prikaza
krađa dreznik
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL

Poslije istrage, karlovačka je policija otkrila da su nedavnu krađu u naselju Drežnik “tešku” 270.000 kuna počinila četvorica Karlovčana u dobi od 19, 20, 21 i 22 godine.

Oni su između 14. i 21. kolovoza, dok su ukućani bili na odmoru izvan Karlovca, iz kuće odnijeli sve što su stigli, čak i osobna pisma roditelja.

Ukrali su dva LCD televizora, glazbenu liniju, dva prijenosna računala, novac, nakit i vrijedne alate. Uz to ukraden je i pet godina star automobil Škoda Octavia s dokumentima.

>>Uzeli mu Hitlerov medaljon, dva unikatna dukata, sat, pisma, auto...

Prema riječima Ž. D., vlasnika kuće, bilo je tu i predmeta s kojima su bili emocionalno vezani. Iz kuće je nestala i vrijedna zbirka starog novca, dva jedinstvena, vrlo vrijedna dukata, te medaljon koji je nosio Hitler.

– Zadovoljni smo što su nam vratili automobil i nešto ukradenih stvari, no štošta nam još nedostaje. Dobro je i što nam je vraćen ukradeni Hitlerov medaljon. Nadam se da će policajci uspjeti pronaći i ostale stvari i vratiti nam ih – rekla je vlasnica B. D.

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
  • Avatar Nidgge
    Nidgge:

    još jedan pametnjaković..........

  • Dekavejac:

    Hitlerov medaljon?! Da li se radi o postovaocima lika i dela doticnog ili jednostavno o kolekcionarima. Iz teksta se da naslutiti a je rec o prvom. Bravo, bravo . Heil.Budi bog s nama sta sve zivi u lijepoj vasoj.