Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Hrvati masovno odlaze u Njemačku umrijeti na cesti

Mate Mijić
Foto: Screenshot YouTube
18.10.2018.
u 14:28

Blagoslov kruha u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi nije mogao proći bez histerije jer su se pojedini roditelji bunili na prisutnost katoličkog svećenika

Neke od najpoznatijih hrvatskih bolnica sagrađene su mnogo prije uspostave državnog monopola u zdravstvu. One su plod privatne inicijative koju se danas, kad je zdravstvo u pitanju, s gnušanjem odbija.

Primjeri niza država Europske unije pokazuju da je moguće imati solidarnost i veći upliv privatnog kapitala koji rasterećuje javni sustav i čini uslugu jeftinijom i boljom za pacijente. Zašto nas danas toliko straše privatizacijom zdravstva?

Blagoslov kruha u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi nije mogao proći bez histerije jer su se pojedini roditelji bunili na prisutnost katoličkog svećenika. I to u školi nazvanoj po – katoličkom svećeniku.

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Komentara 15

AL
alphazulu99
14:45 18.10.2018.

Mudrijasi, objasnite nam kako ce zdravstvo biti jeftinije ako u lanac zdravstva dodas one koji ce zaradjivati na bolesnima, a nisu lijecnici i zdravstveno osoblje. Dok si zdrav biti ce ti jeftinije, a kad se razbolis kozu ce ti oguliti. To je privatno zdravstvo.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:04 18.10.2018.

Mate, otiđi u Njemačku !!! Mi te ovdje ne zaslužujemo !!!

FM
fmihoci1
17:20 18.10.2018.

..... u gosp. mate mijića najljepši je ------ "UPLIV" ........ želi mate "uplivisati" , sve miriše i na "uvezanost" (uvezuju se knjige npr. i nekadašnji jugooficiri) ..... jadan naš jezik hrvatski ...... o strogoj odijeljenosti crkve i države bolje ne trošiti riječi .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije