Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ZAKASNILA

Masovna tučnjava i na Jarunu: 'Bilo ih je barem 20, dvojica završila u jezeru'

Screenshot/24sata
27.02.2021.
u 19:05

Većina njih okupljala se oko automobila gdje su puštali glazbu, no taksista nije toliko zabrinula tučnjava koliko je nešto drugo

Osim što je noćas ispred zagrebačkog HNK uslijed okupljanja mladih izbila masovna tučnjava, čini se da se isto dogodilo i na Jarunu, a dvojica mladića završila su i u jezeru, prenosi 24 sata.

- To je bilo oko 02:30, prvo se barem deset mladića tuklo na stazi, a zatim su dvojica čak završila u jezeru. Ne znam što se točno dogodilo, ali policije uopće nije bilo ni na vidiku, govori taksist koji je cijelu noć vozio na relaciji HNK-Jarun, a kako govori, u životu nije vidio ništa slično.

- Inače vozim taksi, a ovo mi je bilo toliko fascinantno da sam morao stati i provjeriti što se to tamo događa. Mogu reći da je bilo puno više ljudi nego ispred HNK. Po mojoj slobodnoj procjeni, sigurno nekoliko tisuća, uglavnom starijih i studenata, govori.

VIDEO Ogromne količina smeća mladi su ostavili nakon razuzdane noći ispred HNK

Većina njih okupljala se oko automobila gdje su puštali glazbu, no taksista nije toliko zabrinula tučnjava koliko je nešto drugo.

- Neki su u svojim autima vozili kao manijaci, a kako su gotovo svi bili pod utjecajem alkohola, mogli su nekog ubiti, nadodaje.

Pu zagrebačka potvrdila je da su dobili dojavu o tučnjavi, no kada su stigli tamo, nikoga više nije bilo. Jedino što je ostalo, kao i na HNK-u, su ogromne količine smeća koje su kasnije morali zbrinuti djelatnici Čistoće.

Video možete pogledati ovdje.

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar razbojnik404
razbojnik404
20:43 27.02.2021.

Necivilizirana rulja barbara.

EL
elkomadante
19:50 27.02.2021.

Nema policije kad treba urigirati, love viruse po zraku od naredbe ministra mupa i stožera?

GU
Gumbar136
20:05 27.02.2021.

koja policija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije