Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domovinski rat
Povratak na članak

VIDEO 'Nismo mogli ni naprijed ni natrag. Ubijali su nas vatrom'

Dolaskom prve bojne, tada 6. gardijske brigade koja je poslije preimenovana u 9. gardijsku brigadu, linija se stabilizira i uz potporu oklopnih snaga razbija se neprijatelj u Jasenicama

Komentari 46

Avatar dotur vice
dotur vice
11:30 23.01.2019.

VRO "Gusar" ilitiga operacija Maslenica je bila jedan veliki test, kako za Hrvatsku tako i za krajiške gedžovane! Mi smo vidjeli gdje i šta treba popraviti, poradi operacije koja je tek trebala uslijediti - operacije 'Oluja', kako u sustavu zapovjedanja ( kamp po principu 'legije stranaca' Šepurine za dočasnike - instruktori iskusni bivši legionari), tako i nabavke specifičnog naoružanja kojeg do tada nismo imali ni koristili (bezpilotne letjelice, borbeni vrtoleti, moderni sustav veze i sl.). S druge strane, gedžovani sve i da su htjeli, nisu mogli ništa promeniti, jer jednostavno nisu imali ispunjen osnovni preduvet, a to je čovek! Jednostavno nisu imali kvalitetan 'ljudski materijal' koji bi bio u stanju odupreti se Hrvatskom vojniku - jednom od najkvalitetnijih vojnika u svijetu! Bez lažne skromnosti.....

VL
VE
Veseljak
09:35 23.01.2019.

Pupi sa crvenom kamarilom u prvim redovima!

VL
DU
Deleted user
13:16 23.01.2019.

Bio je to pravi podvig naših ratnika, na koji treba biti ponosan. No treba napomenuti i reći istinu, da Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i PZO u izuzetno teškim uvjetima, nadljudskim naporima, svim raspoloživim helikopterima nije uspjelo prebaciti velike snage iz Slavonije, u par sati, do bojišnjice, akcija Maelenica bi završila tragično i u krvi za našu stranu, tu istinu treba netko već jednom reći.

VL
D1
Dino_123
20:06 23.01.2019.

Sto kaze Covic na ovakve clanke....bespotrebne provokacije...a skoro pa je bio na proslavi dana republike srpske

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
15:29 23.01.2019.

Ubijali su vas vatrom? Pa nece valjda vinom! Zasto mene niko nije ubijao vatrom?

VL
AR
Arger
12:02 23.01.2019.

Koji fake izvjestaj....Hrvatska vojska nikad,ponavljam nikad, nije imala 6 gardijsku brigadu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.