Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo uz prijetnju pištoljem

Maskirani razbojnik uz prijetnju pištoljem orobio poštu i trgovinu u Zadru

maska, maskirani
Arhiv VL
29.12.2009.
u 21:51

Razbojnik je oko 18,46 sati ušao u poslovnicu pošte u ulici Put Petrića te je uperio pištolj u djelatnicu koja mu je od straha za svoj život dala novac.

ZADAR - Maskirani razbojnik sinoć oko 18,46 sati uz prijetnju pištoljem orobio je poslovnicu Hrvatske pošte u ulici Put Petrića u Zadru.

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, razbojnik je ušao u poštu te prišao šalteru i zaprijetio djelatnici koja mu je iz straha za svoj život dala novac.

Ukrao je oko 20.000 kuna, a policija za njim još traga. 

Iste večeri oko 20,15 sati u ulici put Gazića, maskirani je razbojnik ušao u trgovinu Bakmaz te također uz prijetnju pištoljem od dviju trgovkinja ukrao novac.

Ukrao je nekoliko tisuća kuna te pobjegao.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:28 30.12.2009.

Znam neke razbojnike koji se u opće nisu maskirali i uz pomoć ADEZEA su popalili cijelu Hrvatsku.

OB
-obrisani-
11:46 30.12.2009.

E i ovaj će dobit 5 godina za 20 soma čuna. A Protega će za parsto milja čina dobit \"opomenu\" samo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije