Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA PET RAZBOJSTAVA

Maskiran i naoružan pištoljem odnio novac i tramvajske karte

pištolj
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.01.2021.
u 14:12

Ukupna šteta je 8590 kuna

Za pet razbojstva osumnjičen je 20-godišnjak, priopćila je zagrebačka policija. Sumnjiči ga se da je tijekom listopada 2020. maskiran i naoružan pištoljem došao do kioska na Gupčevoj zvijezdi te do trgovine na Ribnjaku gdje je zaposlenicama zaprijetio pištoljem i potom otuđio novac.

Isto se tako sumnja da je u prosincu 2020. također maskiranog lica i uz prijetnju pištoljem, došao do kioska u Ulici kneza Branimira i do trgovine na Maksimirskoj cesti, gdje je otuđio novac i tramvajske karte. Nadalje, u listopadu 2020. u Ulici Petra i Tome Erdodya, u trgovinu je, sumnja se, maskiran zaposlenici zaprijetio pištoljem, međutim, nakon što je zaposlenica izašla iz trgovine on je pobjegao ne otuđivši ništa. Ukupna šteta je 8590 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije