Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNATELJICA INFEKTIVNE KLINIKE
Povratak na članak

Alemka Markotić otkrila sličnosti i razlike između COVID-19 i španjolske gripe

Kada je riječ o mogućoj pojavi drugog vala epidemije, Markotić kaže da se on može dogoditi ako se ljudi ne budu pridržavali epidemioloških mjera.

Komentari 3

GE
geler203
22:42 02.05.2020.

Gospođo Markotić, prestanimo se lagati. Drugi val sigurno dolazi samo ne zna nitko kada.

VL
AN
anticenzura.
22:19 02.05.2020.

Pomahnitala Adolfa iz Berlina poziva na globalno cijepljenje roblja u logorima, veli da fali, cujte i pocujte dragi gradjani, 8 MILIARDI eura za cijepivo, da ce ona dati pare, kaze, i velica Bill Gatesa, sva sretna da ce citav svijetijet procijepiti. Ima li vece bolesnice, psihopate, na kugli Zemaljskoj, sto vi velite dragi gradjani? Nju pas nema zasto ujesti, u bankrotiranoj drzavi na koljenima, sve zivo joj bankrotiralo u zemlji, od automobilske industrije do aviokompanija i Deutsche banke, a ona i dalje bolesnica izigrava gazdaricu Europe, i ne samo Europe, nego masta da zakoraci takva bolesna i citav svijet i zajasi svjetsku populaciju sa vakcinom, bolesna spodoba. Zamislite koliko bi se gladnih usta moglo nahraniti u Africi i Njemackoj za 8 miliardi eura, a ona bolest masta o vakcinama, luda ludjakinja za ludnicu.

VL
ST
Stipan
22:48 02.05.2020.

Ja znam da ona ka daje sestra od Modrića .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.