Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kombinirano izdanje
Povratak na članak

Marić najavio zaduženje države u prvom tromjesečju

Nije želio govoriti o iznosima, jer će ta odluka biti donesena nakon temeljite analize.

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
19:07 12.01.2017.

Sve na dug. Dug do grla. Tko ce to vracati vidjeti cemo. Do sada su govorili da ce to vracati unuci, medjutim tempom kojim se mlada populacija iseljava nece biti unuka za vracanje, tako da ce Maric i ekipa koji nabijaju dug ostati bez penzije s obzirom da je nece imati tko isplacivati.

VL
TR
tragurion1954
18:48 12.01.2017.

Već viđeno! Lako je uzeti kredit, teško ga je vraćati! Ali svaka ekipa dosad, nakon Tuđmana, a sad i ova, kad dođe na vlast računa da će netko drugi štedjeti i vraćati. A trgovci stvaraju deficit, uvoze sve i svaštasvašta te uništavaju i ovo malo proizvodnje što je ostalo! I nitko im ne može stati na rep! Pouka: čeka se državnik koji će imati viziju za ovu zemlju.

VL
OB
ObrenM
21:12 12.01.2017.

Imali tu prste i zdravkov tata Ivica?

VL
MA
marijaqwer
18:23 12.01.2017.

Dugovi se riješavaju novim zaduženjima. To je jedini način na koji se nikada neće riješiti problem duga, a upravo se novo zaduživanje ( presipanje iz šupljeg u prazno - prodaj inu ( novac potroši na uhljebe ), prodaj hep ,pa kupi inu) kod nas koristi kao jedina politika , ali se predstavlja svaki put kao nešto novo.

VL
TH
than
14:33 12.01.2017.

Kako li ga ovi vode drzavu. Znaci zaduziti ce se, ali jos ne znaju zasto se zaduzuju. To ce se tek dogovoriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.