Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Saboru rasprava o rebalansu proračuna
Povratak na članak

Maras: Sramota je da i nakon 45 dana od potresa Zagreb izgleda kao ruševina

- Govorimo o iznosima koji su predviđeni za kratke intervencije. Za dva dana ćete čuti i naše daljnje aktivnosti. Niti jedan rebalans i proračun to ne može riješiti, to je višegodišnje pitanje kojim treba pristupiti sustavno - odgovorio je Marić ne preciziravši ništa više vezano uz Zakon o obnovi Zagreba.

Komentari 4

RE
redo
13:24 12.05.2020.

A što ste Vi, gospodine Maras, mislili? Da će se obnoviti za dva tjedna! Kako imate obraza na nevolji jadnih ljudi skupljati političke poene! Očito je kako u životu niste nikada zamijenili žarulju. Da jeste, znali bi kako se neke stvari ne mogu odraditi preko noći. Nikada u životu niste ništa izgradili, već preko noći dobili, a onda mislite da se na takav način sve rješava!

VL
DU
Deleted user
14:26 12.05.2020.

Gospodine Maras, molim Vas nemojte obmanjivat javnost nego navedite točno kako, tko sa čime se to sve može brzo urediti. Ova Vaša priča zvuči isto kao da ja Vas pitam zašto se ljepše ne počešljate kad istupate na medijima iima i samo pljujete po svemu a ništa ne radite dobroga za narod RH.

VL
AF
afer
13:15 12.05.2020.

A vama muka, možete samo lajat oko kazana, LOL

VL
IL
ilustrator
14:53 12.05.2020.

gdin. maras bi uzeo novac udrugama, manjinama, prepolovio bi plaće zaposlenim u javnom sektoru, ukinuo prirez zagrepčanima, doznake političkim strankama i bilo bi peneza za obnovu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.