Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG

Maloljetnik bježao policiji pa im razbio službena vozila

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.02.2019.
u 14:02

Maloljetnik koji je iza ponoći u Solinu bez položenog vozačkog ispita, u automobilu s lažnom registracijom, bježao policiji i pritom oštetio dva policijska službena vozila uhićen je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje

Maloljetnik koji je iza ponoći u Solinu bez položenog vozačkog ispita, u automobilu s lažnom registracijom, bježao policiji i pritom oštetio dva policijska službena vozila uhićen je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Policija je izvijestila da je su prometni policajci u 0.55 sati u Ulici Don Frane Bulića u Solinu uporabom svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti osobno vozilo Golf, ali se vozač odbio zaustaviti, nastavljajući vožnju.

Pritom je, u pokušaju zaustavljanja, udario i oštetio dva službena policijska vozila, nastavljajući s obijesnom vožnjom do Dicma, gdje je je vozilom probio metalnu ogradu i udario u zemljani nasip. Nakon što se vozilo zaustavilo iz njega su pobjegle dvije osobe koje je policija ubrzo pronašla i uz sredstva prisile privela u službene prostorije. 

Policija je izijestila da je riječ o dvojici 17-godišnjaka od kojih je jedan vozio bez položenog vozačkog ispita, dok je drugi kod sebe imao pola grama amfetamina. Uz to je policija utvrdila i da se na golfu nalaze "nepripadajuće registarske oznake". Jednom 17-godišnjaku zbog ozljeda je pozvana liječnička pomoć, no on je odbio daljnju liječničku obradu, kažu u policiji.

>>Policijski kombi završio na boku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije