Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se smrzneš

Malo tko bi se usudio ući u stan ove obitelji, a oni s njom žive već godinama

Marcus Hobbs
Foto: Facebook
1/3
11.11.2019.
u 21:32

Njihov kućni ljubimac je 5,5 metara dug i preko stotinu kilograma težak burmanski piton

U kuću jedne obitelji iz engleskog Tewkesburyja malo tko bi se usudio ući, no četveročlana obitelj već godinama živi sa svojim kućnim ljubimcem Hexxijem, kojeg mnogi ne vole vidjeti niti na fotografiji.

Naime, njihov kućni ljubimac je 5,5 metara dug i preko stotinu kilograma težak piton.

Zmija živi u s obitelji u trosobnom stanu gdje se hrani jelenima i kozama.

Vjeruje se da je Hexxie najveći burmanski piton na svijetu. Hrani se zečevima, mrtvorođenim jelenima, telićima, kozama i svinjama s kojim ga opskrbljuju lokalni stočari. Nuždu obavlja jednom mjesečno, a često je veličine jedne vreće za smeće.

Marcusova supruga Amy naviknula se na golemu zvijer u stanu, no još uvijek zna prigovarati zbog prostora koji im oduzima, piše The Sun.

Iako vjeruju da ih nikad ne bi napala, ne puštaju je van iz terarija kada su u blizini njihovi sinovi, stari četiri i jednu godinu.

– Ljudi su toliko u strahu od zmija jer misle da će ih ubiti, no kada bi došli ovdje cijeli dan bi im mogao pričati o zmijama da ih razuvjerim. Ipak, ne puštam ga van kada su dečki u blizini već kada ih nema kod kuće ili su u drugoj sobi. Ne mislim da bi bila opasna prema njima, no moram koristiti zdravi razum i biti odgovoran vlasnik ljubimca – ispričao je Marcus.

Osim Hexxie, vlasnik je još jedne manje zmije po imenu Monty te psa Shiloh.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
mateistina
07:22 12.11.2019.

Kakav moraš biti idiot da tolku zmijurinu držiš u kući.Samo će jednog dana u crnoj kroniki izaći vjest kako je zmija udavila jednog od ukućana.

DO
doremifas
22:38 11.11.2019.

Gle, kolki ujo!

Avatar Trica
Trica
18:41 12.11.2019.

Ja bi pre držao Šešelja u stanu nego ovo čudovište:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije