Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave traju još dva dana

Mali turistički poduzetnici preko Zabina natječaja mogu dobiti besplatan TV spot

Zagrebačka banka
Foto: Zagrebačka banka
28.09.2020.
u 12:53

Traje natječaj za marketinšku kampanju za vlasnike ugostiteljskih obrta, obiteljskih hotela i seoskih gospodarstava, ali i ostale s inovativnom idejom.

Još dva dana otvorene su prijave na natječaj #prviput, kojim Zagrebačka banka malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava stručnu i financijsku pomoć za promociju. Prijavom na natječaj mali poduzetnici u turizmu, koji su najviše pogođeni koronakrizom, mogu dobiti besplatnu marketinšku kampanju koja će im osigurati vidljivost i predstaviti njihove poduzetničke priče.

Na projekt #prviput mogu se prijaviti vlasnici ugostiteljskih obrta, obiteljskih hotela, seoskih gospodarstava, ali i svi drugi koji misle da imaju originalnu ideju, lokaciju, projekt ili proizvod.

Prijave primaju putem web stranice prviput.hr do 30. rujna, a navode da će ocjenjivati specifičnost turističke ponude, zanimljivost neotkrivene destinacije, uvjerljivost i motivaciju. Stručni žiri odabrat će 15 najboljih prijava, od kojih će dvije osvojiti i veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima.

- Mali poduzetnici do sada su izrazili veliki interes za projekt #prviput, a iznimno nam je drago i što smo naišli na veliku podršku stručnih i nadležnih institucija. Svi oni prepoznali su naš cilj, a to je da ovim projektom želimo pomoći hrvatskom turizmu, posebice malim poduzetnicima kojima je važno da se u ovoj izazovnoj godini uspiju pozicionirati na tržištu - poručila je Zabina direktorica marketinga Iva Barbarić.

Projekt će pratiti i online stranica prviput.hr koja će funkcionirati kao platforma za promociju unikatnih domaćih destinacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije