Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna mora u BiH
Povratak na članak

Majke ostale u šoku: Medicinske sestre zamijenile im bebe

Glavna sestra je, kako je potvrdio direktor bolnice, kažnjena i smijenjena

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
11:14 13.03.2019.

narukvice se ne mogu zamijeniti samo tako. ne obje. namjerno su to napravile.

VL
TO
Toni66
12:00 13.03.2019.

bebe su bebe čemu se tu uzbuđivati ; neke žene bi bile sretne da do biju bilo koju zdravu bebu a neki su zapeli baš bi onu koju su rodili .Djeca su slična kao jaje jajetu i tu se lakoko dogodi i to mala zamjena .... Vidiš nakon par godina ako ti ne paše tražiš svoje i to nije problem dokazati ....

VL
TO
Toni66
11:54 13.03.2019.

Vidjele su da je Božija nepravda i da je to <ok. da se zamijene ! Ubjek imaju veliki problem kad se radi o crncu dječaku i bijeloj djevojčici . Tu se roditelji rijetko daju prevariti od pijane barače i sestarara , ikako se poslje poroda malo i odmara !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.