Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćena

Majka u hodniku zatekla kćer 'na djelu': 'Što to radiš? O moj Bože!'

Mama uhvatila kćer kako jede rođendansku tortu
Foto: Wochit
1/3
14.07.2019.
u 07:57

Sharon je otkrila kako njezina nestašna kći voli raditi nepodopštine pa je u šest mjeseci potrgala četiri televizora.

Rođendanska torta za mamin 50. rođendan bila je preveliki mamac za petogodišnju djevojčicu koja je slasticu naumila cijelu sama pojesti.

Bethany Pitcaithly Nelson maznula je tortu sa stola iz dnevne sobe pa navalila na nju sjedeći u hodniku njihove kuće u Auchtermuchty u Škotskoj.  

S uživanjem u torti dosta je daleko odmaknula kad ju je uhvatila majka Sharon, za čiji je 50. rođendan torta bila napravljena.

Za Sharon je taj prizor bio toliko smiješan da je morala snimiti video svoje kćerkice.

- Što to radiš? O moj Bože! - čuje se Sharon u videu.

- Morala sam se nasmijati kad sam je vidjela - komentirala je poslije Sharon.

- Kad sam prestala snimati, sjela sam i pojela malo torte s njom - dodala je.

Sharon je otkrila kako njezina nestašna kći voli raditi nepodopštine pa je u šest mjeseci potrgala četiri televizora.

Ključne riječi

Komentara 39

BE
Bel
08:31 14.07.2019.

Dijete je down. Zato je jasno da je strgala nekoliko televizora i da ovako jede tortu u dobi od pet godina. Takve se stvari ne trebaju stavljati na drustvene mreze, dijete nije nista krivo, a u svemu ovome nema niceg simpaticnog ni lijepog.

DR
Drmiha
08:59 14.07.2019.

Očito je da malecka ima Downov sindrom, što znači da je bolesna. Puno bi vam bolje bilo da ste, ako ste već htjeli napisati članak vezan uz ovaj video, pisali o tome koji sve rizici postoje kada se netko u poodmakloj životnoj dobi odluči roditi dijete. Nažalost jako dobar primjer je i ovaj, jer ako malecka ima 5g. a stara slavi 50 rođ. znači da je rodila sa 45g. što je jako rizično da bi se dobilo zdravo djete.

IC
icakica123
09:53 14.07.2019.

Ovdje nema ništa smiješno, a sramotno je da novinari pišu o bolesnim djetetu koje možda ima ADHD ili nešto slično. Bez komentara i za svaku osudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije