Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u nišu

Majka ostavila sina samog u stanu. Ispred zgrade dočekalo ju je beživotno tijelo

ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
08.11.2019.
u 11:37

Za sada nije jasno kako je do tragedije došlo, ali sumnja se da je dječak, željan da vidi vraća li se njegova majka, nagnuo se kroz prozor, izgubio ravnotežu i pao s velike visine na parkirani automobil ispred zgrade.

Jedna je majka iz Niša odlučila odvesti sina u vrtić, a drugoga ostaviti kod kuće. Kada se vratila iz vrtića, dočekala ju je najgora noćna mora. Sedmogodišnji sin pao je s 12. kata zgrade i na mjestu preminuo, prenosi Blic.

Nesretna žena uočila je prekriveno beživotno tijelo svojega sina i počela plakati. Molila je policiju da joj pokažu tijelo kako bi se uvjerila da je to njezino dijete.

Uskoro je stigla i hitna pomoć koja je ženi kazala najgore.

Za sada nije jasno kako je do tragedije došlo, ali sumnja se da je dječak, željan da vidi vraća li se njegova majka, nagnuo se kroz prozor, izgubio ravnotežu i pao s velike visine na parkirani automobil ispred zgrade.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:33 08.11.2019.

Tebe ne interesira, nekog drugog interesira. Dijete je nažalost mrtvo, to je vijest. Ili bi ti rađe vijesti iz Hercegovine? Ah da, to ni nije država...

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
12:36 08.11.2019.

Najrade bih vas nekam poslao, znate i sami kud.Kada cetera postivat vaseg citatelja i Hrvatski narod. Spominjem, kurite vatru nonstop za vjestima iz ,znate i sami. Samo vi nastavite, citatelji ce vas bankrotirat, kad tad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije