Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVE KRIVI SUPRUGA
Povratak na članak

Majka optužena za ubojstvo djevojčice Nikoll: 'Pod pritiskom sam morala priznati, smatram se savjesnom majkom'

On je nju tukao i maltretirao kao što je i mene. I svu djecu, kazala je govoreći o svom suprugu. Tvrdi kako ga nije mogla prijaviti.

Komentari 9

JO
jorgen
21:08 17.06.2021.

Prvo sam se začudio kada je izjavila da se izjasnila kao Romkinja kako bi "od Kajtazija" dobila vešmašinu. Onda sam malo pogledao sredstva koja se dodjeljuju svake godine romskim zajednicama i sada mi je jasno. Nije bitno da li si siromašan, moraš pripadati određenoj manjini kako bi dobio nešto besplatno. Pretpostavljam da onih 1000+ beskućnika u Zagrebu koji dobivaju jedan obrok dnevno ne pripadaju manjinama. I nešto mi zvoni da Ustav i mnogobrojni zakoni zabranjuju bilo koji oblik diskriminacije. Ali to će se očigledno morati, po uzoru na SAD i njihov BLM, uskoro brisati.

VL
LI
Lisac
20:42 17.06.2021.

Strasno kakvi ljudi

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
22:46 17.06.2021.

Zatvoriti, i baciti ključ. Da više nikad ne vidi sunca ni mjeseca.

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
08:14 18.06.2021.

Nije išla na grob svoje kćeri jer čeka da njezin otac organizira prijevoz. Točka.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:24 18.06.2021.

Jel sam ja to dobro procitao, da je ova pustena iz zatvora na slobodu????? Ako jesam, onda se nadam da moji susjedi i prijatelji u zemljama u kojima jesam (Slovacka i Madjarska spletom okolnosti) od 2004., nece ovo citati, jer bi mi bilo neugodno reci da sam Hrvat i iz Hrvatske.....Pitaj dragog Boga koliko bi njih u svojim kucama ili stanovima zakonski trebalo zabraniti i drzanje muha, a nazalost imaju djecu. I onda se cudom cudimo sto medju djecom i mladezi ima sve vise njih asocijalnih, tankih zivaca sa smanjenom sposobnosti samokontrole......Kak bilo da bilo, nek je vjecni pokoj i mir maloj na nekom boljem svjetu gdje ima ljudi a nema neljudi,, a ovoj, ko njezinoj materi, i onom kao njezinom ocu zelim dug zivot pun tjelesne i dusevne boli kakve su priustili maloj, kad vec nema smrtne kazne. A trebalo bi je biti makar za ubojstvo djeteta.

VL
PV
prcko.vitamincic
10:18 18.06.2021.

Hrvatska ima ogroman problem s Romima,i ne zna ga riješiti. Plenković niti Milanović ne znaju. Džaba im diplome i hvalospjevi, a neznaju riješiti ovakve važne stvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.