Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doživotna lekcija

Majka na internetu vidjela što joj je sin radio, evo kako ga je naučila pameti

dječak sakuplja smeće
Foto: Facebook
1/3
01.10.2019.
u 10:11

Netko je objavio skupinu tinejdžera kako bacaju hranu i smeće ispred kafića u gradu West Kirbyju, a na fotografiji je jedna majka prepoznala svog 14-godišnjeg sina

Stacey Robertson iz Engleske neugodno se iznenadila kada je u Facebook grupi Crimewatch Wirral koja broji 65.000 članova ugledala poznato lice.

Netko je, naime, objavio skupinu tinejdžera kako bacaju hranu i smeće ispred kafića u gradu West Kirbyju, a na fotografiji je prepoznala svog 14-godišnjeg sina.

– Ako su ovo vaša djeca, nadam se da ste ponosi – stajalo je u opisu fotografije.

Ljutiti stanovnici odmah su osudili tinejdžere, no nitko nije očekivao da će se stvarno javiti nečiji roditelj.

Foto: Facebook/RTL

No, Stacey iz Leasowea javno je priznala da je jedan od mladića njezin sin.

– Ovaj u rozom je moj sin Louie, ima 14 i nije odgojen tako. Sutra nema nastavu i ići će sakupljati smeće bila kiša ili sunce. Objavit ću njegove fotografije i on će se ispričati svima koje je uzrujao, a ako ovdje ima osoblja kafića neka mi se jave. Louie može cijeli dan čistiti, prati suđe, prati podove, što god je potrebno, ja ću ga nadzirati – napisala je majka.

Kazala je kako je njezin sin sakupio dvije vreće pune plastičnih boca, psećeg izmeta i stakla, a smeće će i dalje sakupljati nakon škole.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
16:21 02.10.2019.

zbrisal bu prvom prilikom............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije