Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SE SMRZNEŠ

Majka joj poslala video napuštene kuće, svi su primijetili samo jedno: Nema spavanja večeras

Foto: Screenshot
14.09.2020.
u 12:29

Na snimci žena objašnjava na kakvu je ''odličnu staru kuću'' naišla tijekom šetnje, no nakon nekoliko sekundi videa kuća ne izgleda baš napušteno

Kad joj je majka poslala video napuštene kuće na koju je naišla tijekom planinarenja, Rebecca nije ni slutila što će na snimci vidjeti.

Ona je snimku odmah objavila na TikToku, gdje je postala hit te je pregledana više od 1,8 milijuna puta.

Naime, na snimci žena objašnjava na kakvu je ''odličnu staru kuću'' naišla tijekom šetnje te tvrdi da je vjerojatno napuštena, no nakon nekoliko sekundi videa kuća ne izgleda baš napušteno. Naime, u jednom od prozora vidi se lice djevojčice, što je izazvalo jezu kod mnogih.

– Mislim da nitko tu nije živio duže vrijeme jer izgleda poprilično napušteno – kazala je žena na snimci koja očito nije vidjela lice koje je prestrašilo mnoge.

@rebabeba

My mom sent me this video of a mansion she found on a hike and I just noticed a FACE in the window 😳😰 wtfff ##haunted

♬ original sound - rebabeba

"O moj Bože, to je dijete. Zašto sam to morala vidjeti prije spavanja. Nema spavanja večeras", samo je jedan od brojnih komentara.

Nakon što je snimka postala viralna, jedan je komentator otkrio kako je riječ o lutki koju su vlasnici stavili u prozor kako im ljudi ne bi hodali oko kuće.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:11 14.09.2020.

Ja ne vjerujem da sam na VL. Bojim se da sam na rakiji.

AL
alfagt2015
15:19 14.09.2020.

jebem vam mater retardiranu,i vi se nazivate novinari

BL
blekpanther
17:41 14.09.2020.

Ne vrijeđam nikoga samo se pitam šta Večernji objavljuje? A komenter izbrišete? Hoćete li konačno napisati šta želite čuti pa ćemo sa tako i ponašati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije