Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ UŽASNUO NJEMAČKU

Majka iz pakla zlostavljala i izgladnjivala dječaka (7) jer ju je naljutio lockdown i stroge mjere

Pixabay
15.06.2021.
u 10:18

Vlasti su posumnjale da nešto događa s dječakom jer mališan nije došao na školsku nastavu prvi dan nakon popuštanja mjera u lipnju 2020. godine.

Slučaj zlostavljanja u Njemačkoj zaprepastio je mnoge i podsjetio na strašnu činjenicu da su mnogi prošli pravi pakao doma za vrijeme lockdowna. Mjesto na kojem su se trebali osjećati sigurno bilo je za njih mjesto užasa, a među njima je i sedmogodišnji dječak kojeg je majka teško zlostavljala. 

Protiv 60-godišnje majke vodi se postupak zbog teškog zlostavljanja njezinog 7-godišnjeg sina tijekom prvog “lockdowna” 2020. godine. Ona je osumnjičena da je dijete izgladnjivala, zaključavala ga i nanijela mu ozljede opasne po život. Prema izjavi javnog tužitelja, razlog takvog njezina ponašanja su agresivnost i bijes zbog strogih mjera i zatvaranja škole tijekom pandemije, piše Fenix-magazine. 

– Tijekom istrage koju je policija provela nad 60-godišnjakinjom pokazalo se kako je žena između 2004. i 2007. godine navodno nanijela ozljede i izgladnjivala i svog starijeg sina koji je u to vrijeme imao između 12 i 15 godina. Sudit će joj se i za taj slučaj – rekao je glasnogovornik suda.

Vlasti su posumnjale da nešto događa s dječakom jer mališan nije došao na školsku nastavu prvi dan nakon popuštanja mjera u lipnju 2020. godine. Djelatnici Ureda za skrb djece i mladih otišli su na adresu djeteta, ali majka ih nije pustila u stan zbog čega je pozvana policija koja je pronašla nesretno dijete iscrpljeno u ormaru. 

Pokazalo se kako dječak ima samo 13,8 kilograma. Prije zatvaranja škole u ožujku bio je vidljivo malen i mršav te je tražio hranu od kolega iz razreda. U optužnici se također navodi kako je optužena ozlijedila sina kod kuće udarajući ga termosicom u glavu.

Suđenje bi trebalo trajati četiri radna dana, a prvog dana bit će saslušani svjedoci. Presuda 60-godišnjakinji planirana je za 21. lipnja.

VIDEO: NATO summit: Svi lideri nosili zaštitne maske, osim Zorana Milanovića (autor: NATO)

Ključne riječi

Komentara 6

RE
reborn
11:15 15.06.2021.

60-godišnja majka ima 7-godišnjeg sina? A gdje je u toj priči otac? A što je sa menopauzom? Jadno dijete...

Avatar todorke
todorke
10:52 15.06.2021.

MUŠKARAC koji je kupovao u supermarketu u američkoj državi Džordžija pucao je i ubio kasirku koja ga je usluživala zbog svađe oko maske za lice, pre nego što je ranio zamenika šerifa koji je van službe radio u toj radnji, saopštile su lokalne vlasti. ..............To je tek početak

Avatar todorke
todorke
10:50 15.06.2021.

KORONA LUDILO Osim ljudi sada će i krave nositi maske koje će koštati 66 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije