Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao 1991.
Povratak na članak

Majka bila na pokopu, no nakon rata tijela mu tamo više bilo nije

Istina je da sam ja naredio da se pokojni Nikola pokopa, no što je bilo poslije ne znam, kaže sadašnji vijećnik u dvorskom Vijeću Marijan Janošević

Komentari 1

ST
STOJKOVIC1958
15:33 13.03.2017.

Evo upravo danas (13.03.2017.) sam telefonski razgovarao sa gospodinom Marijanom Janoševićm, koji radi kao novinar u srpskom listu "Identitet", on je i zamjenik glavnoga urednika Veljka Džakule. Meni taj čovjek izgleda "ok", i mislim da svaki čovjek ima pravo pisati, ako govori čistu istinu, bez obzira na nacionalni predznak, ili nešto drugo. Ja, sam protiv cenzure, tj. zalažem se za potpunu slobodu mišljenja i javnog govora. (Autor komentara: Branko Stojković iz Bjelovara)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.