Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upalilo je

Mačka im je stalno htjela sjediti u krilu, a onda su smislili genijalno rješenje

mačka
Foto: Getty Images
04.03.2020.
u 09:30

Rebecci May i njezinom suprugu Alexu u početku je to bilo slatko, no kada su počeli raditi od kuće, nisu više mogli držati mačku u svome krilu u svakom trenutku pa im je sinula urnebesna ideja

Par iz Londona udomio je mačku Ziggy koja se brzo pripitomila i u svakom je trenutku željela sjediti u krilu svojih vlasnika.

Rebecci May i njezinom suprugu Alexu u početku je to bilo slatko, no kada su počeli raditi od kuće, nisu više mogli držati mačku u svome krilu u svakom trenutku.

Ako bi je sklonila sa svojih nogu, mačka bi se Rebecci penjala po radnom stolu ili laptopu pa bi joj bilo još teže raditi.

Kupili su joj i poseban krevet za mačke, no ni to je nije zadovoljilo pa je Alex došao na briljantnu ideju.

Fake lap for clingy cats! from r/cats

Odlučio je napraviti umjetno krilo koje je Ziggy odmah oduševilo. Napunio je hlače kako bi izgledale poput ljudskih nogu, ispod njih je stavio tenisice, a umjesto trbuha jastuk. Kao šlag na kraju, u hlače je postavio uređaj koji ih zagrijava kako bi temperatura bila jednaka ljudskom tijelu.

– Alex je mislio da će to biti zabavno, no nismo očekivali da će upaliti. Harley, njezina sestra je bila totalno nezainteresirana, no Ziggy ih obožava. Treba joj toplina i zaštita, a to je dobila – ispričala je Rebecca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije