Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najsestra i najdoktor 2015.
Povratak na članak

M. Ćavar spasila curicu, dr. Gorjanski brani javno zdravstvo

Anesteziološka sestra iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj i doktor iz osječkog HZZO-a izbor su Udruge hrvatskih pacijenata

Komentari 3

HH
helgin@hogar
12:01 04.02.2016.

gorjanski zna se da lijecnici u hzzo-u nikada nisu bili dobri profesionalci, mahom postaju kontrolori hzzoa, a sami se nisu nasli u hr zdravstvenom sustavu, ali ne zato sto je zdr sustav los, nego zato sto nisu dovoljno dobri za taj sustav!!

VL
DU
Deleted user
10:18 04.02.2016.

Udruge hrvatskih pacijenata (UHP). Proglasiti za najboljeg liječnika HZZO-ovog birokrata koji u životu nije jednog dana proveo među pacijentima. Pa gospodo iz UHP vi ste stvarno bolesni!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.