Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan restrukturiranja
Povratak na članak

Lovrinović od premijera i ministra financija traži hitnu objavu rezultata nadzora Uljanika

Lovrinović traži i hitno formiranje kriznog menadžmenta za Uljanik.

Komentari 5

RI
rightside
12:24 21.09.2018.

haha, ma trebas trazit od miletica i njegovog dorha,,))))

VL
RI
rightside
16:58 21.09.2018.

lovrinovicu,, znas da oni nisu ni pokusali nista istrazivat kad mileticevi ljudi vode tu kao "istragu" pa zato mislim da ces se nacekat na odgovore koji ce pokazat stanje, pravo stanje u "jami razbojnickoj")))))

VL
DU
Deleted user
20:40 21.09.2018.

Lovrinović? To je profesor koji je u svim medijima tumačio da iz HNB-a treba izvuči deset milijardi kuna pa bi stvar bila riješena i Hrvatska na konju. Sve što dalje predlaže znam da je dobro ono suprotno.

VL
SN
Snasasasalasa
13:55 21.09.2018.

Bravo Lovrinovicu, nemoj odustati !!!!!!!!!

VL
KU
kupatilo
13:51 21.09.2018.

nevolimte Lovrinovicu ali ovdje si u pravu.I treba IDS isto tako nazvati pravim imenom kao nekad Hdz.Zločinačka organizavija a SDP je bio i gori ali su partijasi bili nedokučivi.Onisu i financijski i na svaki drugi nacin unistavali drzavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.