Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rast cijena

Loše vijesti za vozače, od utorka poskupljuje gorivo

gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.12.2016.
u 20:55

Od utorka, vozače će na benzinskim postajama dočekati u prosjeku 7 lipa skuplje gorivo

Cijene naftnih derivata bit će veće za 7 lipa. Po prosječnom spremniku od 50 litara - izdvajat će se 3 i pol kune više

Skuplje će proći kamioni. Sa 70 kuna po spremniku, pa prijevoznicima nije svejedno. ''Mi ne možemo podići cijene i opet smo osuđeni na rad koji nas ne vodi u bolje nego na gore'', rekao je Goran Jozing, autoprijevoznik za Dnevnik Nove TV. A na ruku im ne ide ni moguće poskupljenje cestarine.

Za ovo poskupljenje kriv je OPEC. Odlučili su smanjiti proizvodnju nafte. Ali drastično poskupljenje, naši stručnjaci ne očekuju.

''Druga je stvar domaće tržište gdje svaka mala reakcija u pravcu poskupljenja je dobrodošla, a svaka mala reakcija u pravcu pojeftinjenja se nastoji minorizirati'', rekao je Igor Dekanić s Rudarsko geološkog naftnog fakulteta.

> > Novcem od trošarina za ceste žele krpati državni proračun

Komentara 11

DO
dobarsavjet
21:18 04.12.2016.

Ovo je tek početak pozitivnih reformi.

DU
Deleted user
21:19 04.12.2016.

Putin uspio nagovorit Saudijsku Arabiju na smanjenje proizvodnje nafte. Tu vijest od prošlog tjedna Večernji naravno nije objavio.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
21:48 04.12.2016.

Po prosječnom spremniku od 50 litara - izdvajat će se 3 i pol kune više.... Strava, selim u Irsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije