Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAČAJNA ŠTETA

Lopovi provalili u prostorije nogometnog kluba i ukrali 7 sanduka pive, pa ih onda bacali

Policija
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/4
17.11.2019.
u 09:53

Na mjestu događaja bilo je ostataka razbijenih boca, a na razvaljenim ulaznim vratima bilo je tragova krvi što upućuje na to da su se lopovi porezali.

Nepoznati počinitelji u noći sa srijede na četvrtak provalili su u prostorije Nogometnog kluba Borac iz Imbriovca, mjesta u općini Đelekovec. Iako je ukradeno samo alkoholno piće, šteta je velika jer su prilikom provale razvalili nova PVC ulazna vrata i razbili staklo.

Ukradeni alkohol, uglavnom piva, u vrijednosti je od 1300 kuna, kojeg su lopovi u žurbi putem bacali. Na mjestu događaja bilo je ostataka razbijenih boca, a na razvaljenim ulaznim vratima bilo je tragova krvi što upućuje na to da su se lopovi porezali. 

– Boce su im padale ispred objekta i po cesti, posvuda je bilo stakla. Ukrali su sedam sanduka piva. Lako za piće, ali šteta na vratima je velika – kazao je jedan od članova nogometnog kluba, javlja Podravski. 

Iz policije su priopćili kako će visina materijalne štete biti poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a da oni tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:31 17.11.2019.

značajna šteta jer su im pivo ukrali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije