Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demonstrativan odlazak Janše
Povratak na članak

Ljutiti premijer napustio je raspravu u EU parlamentu jer su odbili prikazati njegov video

Članovi skupine ocijenili su da je Janša samo iskoristio video kako bi izbjegao odgovore na postavljena pitanja o vladavini prava i slobodi medija

Komentari 11

Avatar MK3
MK3
19:26 27.03.2021.

A kad će u EU-Parlamentu biti rasprava o Lustraciji u Sloveniji i Hrvatskoj?

VL
Avatar MK3
MK3
19:25 27.03.2021.

Jako liberalno... Tako je i u Hrvatskoj, oni KPJ-ovci koji kontroliraju Main-Stream-Medije i onda još ugase Z1, onda još i kukaju da nema slobode medija u Hrvatskoj i stvarnost preokrenu i proizvode totalno iskrivljenu stvarnost... Gdje da se Janša obrati?

VL
Avatar Pravosudac
Pravosudac
19:20 27.03.2021.

Znači o slobodi medija raspravljaju eu parlamentarci? Dakle, političari koji kao drugim političarima spočitavaju napade na medije. Nisam znao da medijima trebaju tutori i sufleri.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
19:48 27.03.2021.

Evo izgleda da imamo neke slicnosti s Slovenijom. Bar u onom dijelu gdje medije kontrolira extremna ljevica i tajkuni povezani s istom.

VL
MK
MKinkognito60
20:26 27.03.2021.

U Sloviniji je pravosudna kljuža mutnija nego u Hrvatskoj, a što se tiče medija daleko su radikaliziraniji lijevo nego u Hrvatskoj iako je to možda teško ali jesu. Janša nije inscenirao nego nije bio ispoštovan dogovor o uvodu u raspravu namjenjen Janši. Dogovor je izmjenjen na inicijatuvu upravo Slovenskih predstavnika koji lijevo orijentirani. Nije Janša svetac ali nije ni toliko crn koliko ga se želi prikazat. Janšini problemi su počeli kad su radikalni komunisti postali kao liberali na ćelu sa pokojnim Drnovškom neistinom htjeli prikazati incident sa hapšenjem špijuna Depaloj Vasi. To je bilo poslije soro 24 sata rasprave rezultiralo smjenom janše. Današnja stranka modernog centra SMC je bivša stranka Mira Cerara SMC koji je sin dr avne tužiteljice Cerar koja bila postavljena na tu dužnost pod Kučanovim i masonskim Foruma 21 utjecajem, kasnije je bila u pralamentu. Poslije nekoliko skandala zbog zloupotrebe utjecaja otišla iz politike. Miro cerar nekad kažu dobar pravnik kreće u politiku umjesto mame uspjeva okupit neke utjecajne kadrove u pobjeđuje na izborima ali zbog previše različitih interesa u stranci brzo gubi kredibilitet i odlazi iz politike. Stramka Slovenska ljevica su radikalizirani anarhisti kao Radnička fronta, vrlo destruktivni. Slovenski demokrati sličan SDP-u pun je novinara i glumaca mahom porijeklo izvan slovenje. Dobar dio ih je bio vani i otvoreno su priznali kako su radili dojave za U.D.B.-u.

VL
Avatar salaso
salaso
19:20 27.03.2021.

Ovaj bi utušio i europljane svojim traktatima o bezgriješnoj zloveniji, a pokrali pola bivše jugoslavije ljubljansko bankom, protjerali pola radnog pučanstva zakonom o "izbrisanima" i dvadeset godina otimaju dio susjedovog teritorija....i da,registrirali svo vino , kao da je njihov izum......strašno nešto..

VL
DI
Dingač
00:43 28.03.2021.

svaka čast slovenskom premijeru. da imamo takvog premijera s karakterom, bilo bi puno bolje nego imati zapadnog slugu.

VL
Avatar Stylist1
Stylist1
19:33 27.03.2021.

Janez je srusio Jugo a sad bi i EU stari revolucionar (((:

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
13:50 28.03.2021.

Radi gluposti , zaboravlja da Eu drži Sloveniju iznad vode , da nije bilo velikih novaca koje im je odobrila Eu popušio bi on i svi kvazi demokrati koji egzistiraju u Sloveniji ali i šire , u biti desničari nari na orbanovoj liniji . Nakon oslobodjenja u kratkotrajnom ratu argentinska mafija porijeklom iz Slovenije potpomognuta nacionalistima uništila je sve što je postojalo od industrije , uništili socialnu sigurnost , pokušali su prisvojiti djelove Hrvatske i u tome djelomično uspjeli , itd da ne nabrajam što je sve učinjeno a nema veze sa demokracijom u koju se kune osoba koja je pravomoćno osudjena zbog kriminalne djelatnosti u poveznici sa kradjom novaca od prodaje oružja Hrvatskoj i Bosni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.