Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s parkiranjem

Ljutiti Dalmatinac ostavio poruku drugom vozaču: Račun od taksija dobit ćeš naknadno

parkiralište u Splitu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
26.09.2019.
u 17:51

Vozač koji je dobio poruku očito je zagradio vozača koji je ju napisao pa je ovaj umjesto svojim automobilom, dalje morao ići taksijem

Jedna od najgorih stvari kod parkiranja je kada vas netko zagradi pa svojim automobilom ne možete izaći s parkirališnog mjesta. Upravo to dogodilo se jednom vozaču koji je ostavio ljutitu poruku na vjetrobranskom staklu drugog, bezobzirnog vozača.

Fotografija je objavljena na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca gdje je nasmijala mnoge.

– Kakav si za otić' u okuliste! Račun od taksija ćeš dobit naknadno! – poruka je koju je vozač ostavio.

Sudeći prema tome što piše, vozač koji je dobio poruku očito je zagradio vozača koji je ju napisao pa je ovaj umjesto svojim automobilom, dalje morao ići taksijem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije