Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD SIDE Nakon priče da direktoj tvrtke namjerno širi sidu

'Ljubavnica' odustala od testiranja na HIV

hrv_hiv_tx.jpg
import
07.09.2006.
u 20:29

Nemam sidu. Spremna sam otići i na testiranje i dati vam nalaz da ga objavite. Samo vas molim da idete sa mnom, nikad tamo nisam išla...  prihvatila je naš prijedlog, bez imalo razmišljanja, jučer prijepodne zaposlenica velike tvrtke po kojoj se pronio glas da je oboljela i da joj je, i to namjerno, sidu prenio direktor.

Širenje panike
Proteklih dana Večernjak je primio pet mailova nepoznatog autora (ili njih nekoliko) u kojima se tvrdi da je u tvrtki s više od tisuću zaposlenih zbog "slučaja sida" nastala prava panika, i to pretežno na višim kadrovskim mjestima.

Dogovorile smo se da će javiti koji je dan spremna otići u Kliniku za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" radi testiranja. Učit će to, rekla je, anonimno. Međutim, kad smo je, nakon provjere u bolnici, SMS-om obavijestili da se testiranja rade svaki dan u poslijepodnevnim satima, dogodio se preokret. Odgovorila je da u to vrijeme ne može ići.

Žrtva direktora
 A možda i nije potrebno jer u mom ponašanju nema nikakvog rizika. Uostalom, što bih ja s čovjekom tih godina...  rekla je.

U prijašnjem telefonskom razgovoru spominjale smo kako bi upravo testiranje moglo prekinuti glasine, ako su one lažne, ali i prebaciti slučaj na policiju, da otkrije tko je paniku proširio.
Autor(i) pisama za nju su naveli da je u tome slučaju žrtva: direktor je, uvjereni su, prisiljava na seks i svjesno ju je zarazio sidom.

Tvrde kako joj treba i psihološka pomoć jer se identificirala sa zlostavljačem, a od okoline osjeća sram i strah.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije