Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u Londonu

Ljetne olimpijske igre otvaraju medicinske sestre i 900 djece

London Olimpijske
Pixsell
28.01.2012.
u 10:00

Organizatori najavljuju spektakl koji će se osvrnuti na bogatu prošlost Kraljevstva, ali uz znatno manja sredstva u odnosu na slavlje koje su prije četiri godine pripremili Kinezi otvarajući Olimpijske igre u Pekingu.

Svečanost otvaranja ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, prema prvim informacijama puštenim u javnost, bit će predana u ruke čak 900 mališana starosti od 7 do  13 godina, ali i medicinskih sestara. Na svečanoj ceremoniji koja nas očekuje za nekoliko mjeseci umjetnički direktor Danny Boyle postavit će i najveće zvono u Europi, samo su neki od detalja s kojima je znatiželjna javnost, posebice u Velikoj Britaniji upoznata oko prvog dana velikog ovogodišnjeg sportskog događanja.

Naime, 27. srpnja na Olimpijskom stadionu u istočnom Londonu početak igara označit će zvuk  27 tona teškog zvona,  koje će visjeti na kraju jednog dijela stadiona. 
 
Organizatori najavljuju spektakl koji će se osvrnuti na bogatu prošlost Kraljevstva, ali uz znatno manja novčana sredstva u odnosu na slavlje koje su prije četiri godine pripremili Kinezi otvarajući Olimpijske igre u Pekingu.

Svečanošću otvaranja Igara progovorit ćemo o onome što mi jesmo, što smo bili te čemu se nadamo, kazao je na prezentaciji glavni voditelj Lord Coe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije