Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljajić: Dat ću ostavku ako Mladić ne bude uhićen do kraja godine

ratko mladic
Foto: arhiva vl
24.09.2009.
u 08:25

O Mladiću više nećemo reći ni riječ sve dok, kako je to rekao šef Koordinacijskog tima za suradnju s Haaškim sudom Rasim Ljajić, ne budemo mogli izjaviti da je Ratko Mladić uhićen - rekao je Bruno Vekarić, glasnogovornik Tužiteljstva za ratne zločine.

Podnijet ću ostavku na mjesto koordinatora Akcijskog tima za uhićenje Ratka Mladića ako do 31. prosinca on ne bude uhićen i izručen Haaškom sudu, najavio je Rasim Ljajić za Blic.

- U slučaju da se Ratka Mladića ne izruči do kraja godine Haaškom sudu, kao što je to rekao i srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević, bila bi to, kako objašnjava Ljajić, "njegova pogrešna procjena zbog koje bi morao snositi posljedice".

Upitan zbog čega je uvjeren da će Mladić biti uhićen do kraja godine, Ljajić odgovara:

- Optimizam se zasniva na saznanju o aktivnostima koje se provode na uhićenju Ratka Mladića, koordinaciji službi i cjelokupnom radu. U Tužiteljstvu za ratne zločine odbijaju govoriti o Mladiću. O njemu više nećemo reći ni riječ sve dok, kako je to rekao šef Koordinacijskog tima za suradnju s Haaškim sudom Rasim Ljajić, ne budemo mogli izjaviti da je Ratko Mladić uhićen - rekao je za Blic Bruno Vekarić, glasnogovornik Tužiteljstva za ratne zločine.

Ratko Mladić je u bijegu od 2000. godine, od kada je najtraženiji optuženik Haaškog suda.

Ključne riječi

Komentara 12

FT
Fritz The Cat
13:37 24.09.2009.

i treba da ga uhapse,odavno su trebali to da urade.On heroj?? On je p.....!!! frajeru sedi u neki kamion pun eksploziva i pravac Knez Miloseva ulica americka ambasada,e onda si car!! a ne ovako kao neki hrcak da se krijes!! I ako je tacan podatak za Srebrenicu onda si govno najvece!!

BT
bili-tartuf
17:58 24.09.2009.

triba mu staviti, soli na rep....

MM
Mladen Miletić
11:34 24.09.2009.

Ljajić: Dajem ostavku ako Mladić ne bude uhićen do kraja godine, sada ga moraju Ameri poslušati dozvoliti tj. odobriti da se uhapsi i on. Dali če netko kod nas dati ostavku ako se uhapsi Glavaša ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije