Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spuštanje dobi
Povratak na članak

Lijeve stranke u Njemačkoj traže da dob za glasanje bude 16 godina

CDU A. Merkel protivi se ovim promjenama te kaže da bi tinejdžeri smjeli moći glasati tek kad postanu punoljetni

Komentari 2

AA
aabbcc
09:42 05.08.2020.

Sto glasaci manje pametni to bolje za politicare.

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:21 05.08.2020.

Ma treba podignuti tu granicu na najmanje 25 god. starosti cak i to je ''prerano'' kako nove generacije sto nadolaze zive i rade il su okolo cak i sa tim svojim godinama nisu spremne za osamostaljenje i trebaju pomoc poreznika ili roditelja....pa tak kad bi se ta granica jos spustila na 16 god. njihove starosti oni bi bili za one ili glasali bi za one koje ce im dati ''dzabu'' il besplatno vecinu tak da ih i dalje poreznici ili njihovi roditelji vuku kroz njihov zivot...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.