Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO KOLEGAMA
Povratak na članak

Liječnik iz Orebića proveo godišnji volontirajući u KB Dubrava: 'Svaka riječ je suvišna'

Ivica Lukšić, v.d. ravnatelja te bolnice, kaže da je u ovome primjeru svaka riječ suvišna - kolega je ostavio svoju ordinaciju, našao zamjenu i došao pomoći.

Komentari 5

Avatar prahrvat
prahrvat
23:08 11.12.2020.

gledao sam ga na tv i napokon da takve lijepe geste dobiju pravu medijsku pozornost. bravo za doktora!

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
05:28 12.12.2020.

Upravo tako ja mislim da je i za ovaj film kada ga pogledate svaka riječ suvišna .upiši u google ovaj naslov i pogledaj.. Dr. Carrie Madej - Planovi za vas i vašu porodicu

VL
TR
treb
22:53 11.12.2020.

Svaka čast

VL
SO
Sobrudolf
23:27 11.12.2020.

Osim ove 110 godišnje starice, nikako da nam pokažu te "prepune" sobe "teških", "umirućih" Covid pacijenata u Dubravi, pa makar i mala izdalje, zumirano da se ne uznemirava pacijente. Stalno u medijima i kod vlasti panika, kuka i motika, ljudi umiru, izdišu, liječnici padaju, bolnica prepuna, a nitko nije još nigdje nije vidio te sobe, niti je ijednoj TV dopušteno snimanje, niti se ijedna obdukcija ijednog mrtvog Covid pacijenta napravila. I sad ja trebam vjerovat na riječ što li? Ma da ne bih!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.