Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili na bolovanju
Povratak na članak

Prijetio liječnicima koji su pomagali žrtvama:: 'Sve ću vas pobit'

Zaposlenicima hitne pomoći koji su pokušavali pomoći žrtvama prijetili su s vatrenim oružjem

Komentari 12

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
23:05 15.01.2020.

Totalna laž. Sigurno nisu išli na teren napamet i sigurno nisu išli bez policije kad su znali da su žrtve, žrtve oružja. Nego su otišli na bolovanje zbog psiho traume, koja se naziva i psihofizička, pa su "nounari" opet izmislili priču i objavili nešto "što nitko drugi ne zna". Licemjerje "novinara" sve više izlazi na vidjelo. I lešinarenje. Intervjuiraju "majke telefonom", časne i stanodavce.. kopaju po stanu.. uskoro će ispitivati učitelje i nastavnike, a kad ponestane materijala naći će i školske kolege, bivše cure i babe s pazara kod kojih je Filip kupovao lubenice.

VL
JU
juma
20:53 15.01.2020.

Kojeg pokolja?

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
22:21 15.01.2020.

Što ne kažu tko im je prijetio, ili su iskoristili priliku da odu na besplatni godišnji.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
00:46 16.01.2020.

Trebalo je i tog "ramba" sa pistoljem isto ohladiti. Recite nam njegovo ime da znamo koga se cuvati. Zasto ga Policija nije uhapsila radi prijetnji i mahanja vatrenim oruzijem u javnosti?

VL
Avatar bokolo
bokolo
23:37 15.01.2020.

EU standardi.

VL
Avatar Aleksialla
Aleksialla
00:32 16.01.2020.

Idite na najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera --- BredHot.com

VL
LA
larala
11:14 16.01.2020.

Ljudi koji rade na hitnoj znaju da su ovakve stvari pravilo kad je riječ o ljudima sumnjive prošlosti. Neće sigurno običan normalan čovjek prijetiti ljudima koji su došli pomoći nekom njegovom, niti isti nosi pištolj sa sobom... Tako da, osobnoo me više zanima kako će se dotičnog "baju" kazniti, hoće li napokon naš sud odraditi posao kako treba i stati tim kriminalcima na kraj.

VL
KO
kopemife
04:44 16.01.2020.

Cudo da vam ne prijete i cesce. Kad se zove hitna odbijaju doci s rijecima "ne spadate kod nas". Epilog veceri zena na operacijskom stolu zbog unutarnjeg krvarenja izgubila 1l krvi, dovezena do bolnice privatnim prijevozom. Sve vas treba privatizirat a hzzo samo podmirivat racune po cjeniku za tekucu godinu. Vidio bi onda kako bi odj******* ljude koji krvare, otkaz pa plasticne boce skupljat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.