Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili na bolovanju

Prijetio liječnicima koji su pomagali žrtvama:: 'Sve ću vas pobit'

U centru Splita upucana dva muškarca
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
15.01.2020.
u 20:40

Zaposlenicima hitne pomoći koji su pokušavali pomoći žrtvama prijetili su s vatrenim oružjem

Trostruko ubojstvo u Splitu osim što je traumatiziralo mnoge stanovnike Varoši, ostavilo je posljedice i na službenicima hitne pomoći koji su pomagali unesrećenima.

Kako doznaje Dnevnik.hr, zbog doživljene traume dio zaposlenika hitne pomoći kojima se prijetilo s vatrenim oružjem u ruci dok su pokušavali pomoći žrtvama otišlo je na bolovanje

VIDEO Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu

Potvrdili su to i u PU splitsko-dalmatinskoj. Tijekom intervencije u subotu poslijepodne njima nepoznata osoba vikala im je "sve ću vas pobit", nakon čega su se sklonili u zaklon. Ostali detalji ovog slučaja bit će poznati nakon sutrašnjeg obavjesnog razgovora s djelatnicima hitne pomoći.

Podsjetimo, krvava ubojstva počinio je Filip Zavadlav koji je hicima iz kalašnjikova ubio Marina Bobana (25), Juricu Torlaka (38) i Marina Paića (25). DORH je u svom priopćenju o slučaju naveo da je motiv zbog kojih je Zavadlav počinio ovo krvoproliće osveta zbog maltretiranja njegovog brata Stanislava i njega samog.

Komentara 12

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
23:05 15.01.2020.

Totalna laž. Sigurno nisu išli na teren napamet i sigurno nisu išli bez policije kad su znali da su žrtve, žrtve oružja. Nego su otišli na bolovanje zbog psiho traume, koja se naziva i psihofizička, pa su "nounari" opet izmislili priču i objavili nešto "što nitko drugi ne zna". Licemjerje "novinara" sve više izlazi na vidjelo. I lešinarenje. Intervjuiraju "majke telefonom", časne i stanodavce.. kopaju po stanu.. uskoro će ispitivati učitelje i nastavnike, a kad ponestane materijala naći će i školske kolege, bivše cure i babe s pazara kod kojih je Filip kupovao lubenice.

JU
juma
20:53 15.01.2020.

Kojeg pokolja?

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
22:21 15.01.2020.

Što ne kažu tko im je prijetio, ili su iskoristili priliku da odu na besplatni godišnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije