Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Liječnica koja se svađala na parkiralištu razriješena dužnosti pročelnice u KBC-u Rijeka

– Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava, čiji su djelatnici u vrijeme pandemije COVID-19 izloženi iznimnim radnim naporima – navode iz KBC-a Rijeka
12. studenoga 2020. u 08:01 72 komentara 43624 prikaza
Foto: Screenshot

Dr. Tatjana Šepić, liječnica Kliničkog bolničkog centra Rijeka koja je široj javnosti postala poznata nakon što je objavljena snimka svađe s jednim Riječaninom oko parkirališnog mjesta, više nije pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u riječkoj bolnici.

GRADONAČELNICE IZVRGNUTE TERORU Vrijeđaju im roditelje, djecu, prijete, čak i odviju kotače na automobilu

– Uprava KBC-a Rijeka s današnjim je danom razriješila prim. Tatjanu Šepić, dr. med. s mjesta pročelnice Zavoda za audiologiju i fonijatriju. Dosadašnja pročelnica Zavoda svojim je istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sustava, čiji su djelatnici u vrijeme pandemije COVID-19 izloženi iznimnim radnim naporima. Uslugama KBC-a Rijeka koristi se velik broj građana pa pacijenti, korisnici bolničkih usluga i najšira javnost moraju imati povjerenja u radnu etiku liječnika, medicinskih sestara i nemedicinskog osoblja koji su dužni pridržavati se društvenih konvencija i normi – otkrili su iz KBC-a Rijeka za Novi list.

Podsjetimo, KBC Rijeka od liječnice se ogradio već u utorak demantirajući pritom njezine navode da je zamjenica ravnatelja i djelatnica COVID-centra. 

Svađa je nastala jer je dr. Šepić zagradila svojim Mercedesom automobil Riječanina koji je snimio bahato ponašanje liječnice i objavio snimku na internetu.

– Slušaj me, dušo, ne budi hirovit. Kad ti bude slabo, srest ćemo se pa ćeš biti manji od makova zrna. Ne budi tako jadan, nego budi muškarac i shvati kriznu situaciju u KBC-u. Tu ti ljudi umiru jer si ti bezobrazan – može se čuti kako govori na snimci.

Šepić je u svojoj verziji događaja istaknula da je prometnim redarima koje je pozvao Budimilić objašnjavala da vlasnici ostalih automobila koji su pored nje zatvorili Riječaninov automobil rade u COVID-centru, a ona je pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju, koja djeluje u blizini COVID-centra.

Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
 • Avatar wakan tanka
  wakan tanka:

  Bravo !!!.........kakve li procelnice.....ova baba u tim srebrnim cipelama je dobra za kupus kiseliti za sta ce sada imati i vise vremena............nadam se da ce ovo biti primjer i za ostale bahate seljacine

 • bob1000:

  Bravo KBC Rijeka! Sta radi drzavno odvetnistvo sa laznim predstavljanjem, prijetnjom neprofesionalnim lijecenjem i rasizmom?

 • roland:

  Ovo sam napisao prije 2 dana: "Pročelnicu Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC-u Rijeka, prim. Tatjana Šepić, dr. med., odmah nakon ovoga smijeniti. Nije htjela maknuti auto, nepotrebno je dizala tenzije, prijetila je "vidjet ćemo se mi...bla, bla...", lažno ... prikaži još!o se predstavljala, narušila je ugled liječničkog poziva. Kad se već hvalila da radi s COVID bolesnim, sada bih je odmah premjestio na taj odjel i neka radi. Premijer Andrej Plenković je rekao da nema nedodirljivih, pa to nije ni ova pročelnica." Pohvala KBC Rijeka, pa neka i ubuduće trguje utjecajem, lažno se predtsavlja i narušava ugled bolnice i liječničkog poziva.