Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u BiH
Povratak na članak

Lijanović izišao na pet minuta, SDP ga šutnuo

Jerku Lijanovića najviše je pogodio način na koji je odluka o ukidanju prava donesena jer se čekalo da on iziđe na pauzu

Komentari 8

OB
-obrisani-
22:56 23.03.2011.

ZS BiH se raspada, podmjestanja, uvaljivanje Komsica hrvatima, koji ga usput budi receno ne mogu vidjeti ocima, su znakovi nezrelosti i sumraka te drzave dragi bog BiH ne moze spasiti

VL
ZO
Zonasumraka39
22:51 23.03.2011.

Maloprije Lagumdžija na dnevniku HRT-a iznio bezbroj laži....SDP je neustavno formirao Vladu i hrvati nikada neće pristati na takvo nasilje koje provode izborni gubitnici u BiH. SDP je bošnjačka partija koja u svojim redovima ima i poturica koji sasvim slučajno nose hrvatska imena i prezimena,hrvati su glasali za svoje predstavnike i sviđalo se to nekome ili ne treba poštivati takvu volju!

VL
OB
-obrisani-
23:04 23.03.2011.

E crni Jerko Sljedeći put kad odeš pišat na pet minuta (opere on i rukice poslje, fin čovijek) ovi će iskoristit da uvale šerijat ili burke pod obavezno

VL
OB
-obrisani-
23:08 23.03.2011.

3.03.2011. u 23:04h ® je napisao/la: E crni Jerko Sljedeći put kad odeš pišat na pet minuta (opere on i rukice poslje, fin čovijek) ovi će iskoristit da uvale šerijat ili burke pod obavezno -------- jadni Jerko em seljak emm glup ko noc ali sta ces ni hrvatski narod nije operisan od idiota srecom da hrvati imaju procentualno manje debila nego druge nacije

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:42 24.03.2011.

Nema ništa ljepše nego kad izdaju izdajnika. To je kao lopovu ukrasti njegov plijen. Tip je prišao palamundžiji i njegovoj stranci a BiH-i a taj SDP je u biti Stranka Demagoških Pizduna i mudžahedina. Ove \"hrvatine\", tipa Lijanovića-Komšića, treba maknuti s političke scene a Hrvati da se konsolidiraju i imaju zajednički i jedinstven nastup. Tek tada se mogu očekivati neki pomaci u korist preostalih Hrvata u BiH-i. Ako im to dođe iz guz.. u glavu bit će super.

VL
UN
unbekant
08:48 24.03.2011.

Treba Bosnu i Hercegovinu pod hitno podjeliti,na tri ravnopravna djela,za tri ravnpravna naroda,dok js ni je kasno,pa neka svaki narod sebe \"kuci\",Rusija se podjelila,,Jugoslavija se podjelila,Amerika je od uvjek podjeljena,zasto bih bosna ostala \"citava\",jer Hrvatski narod u B.i H.nikad nece biti ravnopravan,s ostala dva plemena.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:59 25.03.2011.

treba li nakon ovoga uopće bosnu doživljavati kao državu koja ima budućnost? ne treba. jer je i nema. ovo unijino silovanje BiH-a, nametanjem raznoraznih upravitelja, je tragikomedija. pa država u kojoj je sjedište najveće birokracije u povijesti, belgije, nema vladu već godinama! radi bosne se ratovalo, i opet ih utrpalo u isti koš sve zajedno. podijeliti, i ostaviti na miru. svatko će malo progutati ponosa, i teritorija, i imat ćemo mir, i razvoj, i budućnost. sad vidite da niti jedna intervencija amerikanaca, zapada uopće, ne rješava stvari, nikad nije, niti neće. samo odgađa neizbježno, neodgodivo! ajmo na izbore nove, razbijmo ovu spregu kriminala. lagumđija se uhljebio u onu zadužbinu, tj. fond. i odonud vuče novac teški!

VL
OB
-obrisani-
09:22 01.04.2011.

Pa zar ovi Hrvati koji suradjuju sa SDPom i SDA strankom u ovakvim vremenima covjek moze nazvati Hrvatima ? Ja bih nih radije nazvao prostitutkama, za mal novac. I prostitutke imaju nesto dostojanstveno a ovi bas nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.