Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teror pastrirskih pasa ne prestaje
Povratak na članak

Lička policija uspješno skrivala najnoviji napad pasa

Dva psa su iskočila iz jame u koju vojska baca ostatke hrane i napali su me. Bilo je strašno, počela sam zapomagati što su čula moja dva šarplaninca Bedo i Soko i spasili su me - kaže nesretna Draga Stojić, iz Gornjih Jošana.

Komentari 6

TO
Tomac
22:11 08.11.2009.

Od straha je liječniku prijavila samo ozljedu skočnog zgloba? A onda se slika zamotana ko Tutankamon? Meni je ta priča čudna.

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
15:56 08.11.2009.

Kakovo jebeno prekrsajno djelo ,to je ubistvo u pokusaju i to je po svim zakonima sveta Krivicno delo.Solajko ko se s vatrom igra ...........8o|..

VL
AN
Anthropos
14:21 08.11.2009.

Ne moze covjek vjerovati... pa Licani moji dragi, valjda i u tog Solaje tece krv u venama, crvena i vruca kao i vasa, nije valjda nedodirljiv.... sjebite to govno, na pametan nacin.....

VL
Avatar sizif
sizif
13:32 08.11.2009.

Uj, je*bem te drzavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako nisi u stanju svojim stanovnicima osigurati NORMALAN zivot onda nisi trebala ni postojati! Stotine lokalnih serifa teroriziraju diljem \"lijepe\" nase postene gradane.

VL
AA
aardvark
16:45 08.11.2009.

Ima tu još jedna caka, a to je da lovci ( među kojima je mnogo lokalnih šerifa, policiskih bosova i sl.) za takva napade okrivljuju vukove, koji su u Hrvatskoj zaštićeni. Ova žena je napadnuta, pa je mogla posvjedočiti da su to bili psi. Da su kojim slučajem bile zaklane ovce, automatski bi bili krivi vukovi, a lovci stalno vrše pritisak da se vukovi mogu ponovno ubijati. Premda se vukovi love ilegalno, o tome svi šute. U zadnjem stručnom izvješću govori se da bi se određeni broj vukova trebao legalno odstreliti. Upotrebili su izraz \" izlučiti \", očito da se digne što manje prašine oko toga. Druge evropske zemlje bi od vuka napravile cijeli brend i iskoristile to kroz turizam, ali znamo kako je kod nas......

VL
DE
demonter
16:31 28.11.2009.

..najžalosnije je što su isti psi ubili u prošlom slučaju ženu, a policija je mjesec dana držala nedužnog čovjeka u istrazi, poubijali mu pse, koji nisu bili napadaći nego su ležali oko trupla, čuvajući ga, nakon što su rastjerali ove koji su i sad ponovo napali. Prve pse su dali spaliti bez obdukcije, s ciljem da se pronađe DNK ubijene žene. U nekoliko navrata sam prolazio Krbavskim poljem i sretao ubijene pse, koji su znali čuvati ovce, nisu nikad napdali, znali su dotrčati kad me vide, mada sam im nepoznata osoba i igrali se. Bili su prekrasni, uvjek dobro uhranjeni i zdravi. Dakle, propust i maltretiranje policije (nad čovjekom, koji ima pola plastične lubanje nakon ranjavanja u ratu, s činom bojnika, nad čovjekom koji nikome nije i ne bi naudio) bez bilo kakve odgovornosti za prvi slučaj, a sad zataškavanje jer su od ovog vlasnika pasa, dobili par janjaca mukte. Jadne li države, a blaženi oni koji su poginuli za nju, da ne moraju gledati na što je spala..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.