Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno testiranje Sjeverne Koreje
Povratak na članak

Pogledajte kako legendarna TV voditeljica s ponosom objavljuje vijest o najvećem nuklearnom pokusu

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je da će bilo kakve provokativne akcije Sjeverne Koreje imati 'ozbiljne posljedice'

Komentari 8

NA
navijeke
13:08 09.09.2016.

Prisjetimo li se tko vlada Sjevernom Koreom, naslov je tužan. Da "legendarna tv voditeljica" nije 'ponosna' i 'oduševljena' nuklearnim pokusom koji će njenoj zemlji donijeti još oštrije sankcije i još više gladi, u najboljem slučaju završila bi na doživotnom "preodgoju" u nekom od Kil Ilovih logora, a u najgorem pod ledinom, zajedno s dobrim dijelom obitelji. Na njenom mjestu i ja bih bio "ponosan i oduševljen", ma što o tome privatno mislio.

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:58 09.09.2016.

Svi mogu bacat atomske bombe osim Sjeverne Koreje, Irana, Sirije, a neki bi tom popisu dodali i Rusiju, Kinu, Indiju... Na kraju bi ostale samo SAD. I Izrael naravno.

VL
NN
nitko_nema_što_Klobuk_imade...
13:34 09.09.2016.

Malo me podsjeća na Milanku...

VL
DA
damocles
17:26 09.09.2016.

nekom dozvoljeno a nekom ne. e ne more tako. ili svi ili niko-:)

VL
AM
Axis Mundi
14:41 09.09.2016.

sjećam se takvih pompoznih tonova, i puno bliže od Sj. Koreje, a neki se i dan-danas mogu čuti (a ne stoji odred s puškom kao eventualni "korektiv "iza tebe). :kava:

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.