Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drska prevara
Povratak na članak

Lažni HEP-ovac 88-godišnjakinji uzeo više od 1000 kuna

Iva S. je lažnom zaposleniku HEP-a uručila novac za navodna nepodmirena dugovanja.

Komentari 3

BA
Bandit
15:39 31.12.2011.

Bolje da se predstavio kao djed bozicnjak i bakici darovao koju kunu ,djubre neradnicko kojeg treba odma na prisilni rad ...

VL
OB
-obrisani-
16:54 31.12.2011.

izrod

VL
TM
TM
18:10 31.12.2011.

To je lopovluk koji se nemoze opisati rijecima.Jadnim starcima koji cuvaju zadnju kunu da im Serifi sa ovrhom ne sjednu na racun,i koji nisu u mogucnosti zaraditi vise nista svojim radom,koji moraju ostaviti mito doktoru da ih primi na pregled i da im on da diagnozu da ih to boli od starosti.Zasto plackas tako nemocne? Vrati starici ukradeno da neumre od tuge.Doci ce jadici i serifska ovrha za koji dan ako dozivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.