Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drska prevara

Lažni HEP-ovac 88-godišnjakinji uzeo više od 1000 kuna

'09.11.2006., Ulica grada Vukovara 37, Zagreb - Hrvatska elektroprivreda, HEP grupa.  Photo: Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/Poslovni dnev'
31.12.2011.
u 10:40

Iva S. je lažnom zaposleniku HEP-a uručila novac za navodna nepodmirena dugovanja.

Imotska policija traga za muškarcem koji je, lažno se predstavljajući, prevario 88-godišnjakinju.

U petak poslijepodne oko 17 sati došao je u obiteljsku kuću 88-godišnje Ive S. i rekao joj da je djelatnik Hrvatske elektroprivrede te da joj mora očitati mjerilo. Starica mu je vrlo naivno dala više od 1000 kuna za navodna nepodmirena dugovanja.

Inače, iz PU splitsko-dalmatinske upozoravaju posebno starije građane da paze kome otvaraju vrata, jer sve je više onih koji se lažno predstavljaju i naivne varaju.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Bandit
15:39 31.12.2011.

Bolje da se predstavio kao djed bozicnjak i bakici darovao koju kunu ,djubre neradnicko kojeg treba odma na prisilni rad ...

OB
-obrisani-
16:54 31.12.2011.

izrod

TM
TM
18:10 31.12.2011.

To je lopovluk koji se nemoze opisati rijecima.Jadnim starcima koji cuvaju zadnju kunu da im Serifi sa ovrhom ne sjednu na racun,i koji nisu u mogucnosti zaraditi vise nista svojim radom,koji moraju ostaviti mito doktoru da ih primi na pregled i da im on da diagnozu da ih to boli od starosti.Zasto plackas tako nemocne? Vrati starici ukradeno da neumre od tuge.Doci ce jadici i serifska ovrha za koji dan ako dozivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije